MER BENSIN KOMMER ATT BEHÖVAS
Hemmagjord spenat & färskostfylld ravioli med ädelostsås. Det blev drygt 20 stora bitar.

Som jag många gånger har sagt så tycker jag nästan det borde vara lagstadgat att alla borde få vara fattiga ibland. En av de största lärdomarna som jag tagit med mig från detta är att kunna stryka en tjuga och få en hundralapp istället. Dagens matbjudning kostar mellan 6-8 kronor per skalle, och då har jag slagit till på stort.
Jag tror att människor skulle få en utökad livssyn och att världen hade sett aningen annorlunda ut. Nu menar jag inte att jag är så djävla unik, nästan alla människor har någonsin varit fattiga och fått skrapa och vända slantarna men samtidigt har vi så sjukt många som aldrig ens läst om fattigdom. Jag upplever det 4 dagar i veckan, 9-12 & 13-16. Sicka trasiga själar det finns. Så många människor som levt ett liv i värdighet och på ålderns höst blir de förnedrade och skändade. Att ingen skäms.

Diskussionen om politik, medier och bush igår var inte särskilt rolig. Det är inte kul att prata med någon som tror att politiker har censurellt inflytande över dagens medier. :/

0 Comments:

Post a Comment



Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida