En flippat äventyr med trevliga kvinnor, verkligen mycket åtgärder och en hel mängd våld!

KLASS 10
Legendariska spelSkjut, hoppa och snurra runt med combomovesRiktigt galen åtgärd]] >

Spelet hittar du här

Det har dussintals Lego spel från Traveller's Tales sedan ursprungliga Lego Star Wars och med Lego Star Wars III: The Clone Wars, de försökt tack och lov att lägga till något nytt i serien i stället för att helt enkelt koppla Batman eller Harry Potter-licens till deras formel. Frågan är: gör Lego äventyr blockera din väg till njutning, eller är det ett tecken-byggnaden erfarenhet? Vad gör vi det?

Ignorerar de billiga ordlekar, har denna hajk Lego Star Wars franchisen verkligen några stora nya funktioner för att bli upphetsad om. Det spelet anges med en tredelad berättelse, med gott om utrymme för spelaren att välja hur att inleda färden galax-spänner och med nästan alla sagor inspirerad av CG animerade Star Wars-serien, The Clone Wars. Detta innebär att mycket av spelet är fokuserade på epic, sprawling strider i bildspelet. tidigare Lego titlar ibland claustrophobic korridorer är alla utom frånvarande.

Denna ökade ambition är uppenbart hela spelet, med alla nya utrymme strider och slagfält lägen lägger till något färska till receptet. Marken Assault läge ger spelare möjligheten att injicera en del av strategin i förfarandet, ett RTS-lite dragning som ger en välkommen förändring från den vanliga Lego spelet. Utrymme strider är också en intressant omläggning, med hundratals på skärmen objekt och fartyg som deltar i vissa verkligen episka kosmisk kampen. Aldrig tidigare har de lite plast block som någonsin sett så bra, med en radikal omarbetning av motorn nu betyder att tecknen ser shinier och mer realistiska än den verkliga sak.

Seriens varumärke humor och tysta berättelse-berättar färdigheter tillbaka för, och även om något tvetydig historien kan vara förvirrande ibland, varje nedskärning-scen alltid skulle kunna provocera fram en liten chuckle från även den svåraste av gruppen förbrytare. Det finns också hulking massa innehåll som vi har blivit vana vid från serien – många upprepa spela-beskrivningar är skyldiga att ta alla de till synes obegränsade samlarobjekt och låsa upp jätte listan tecken.

Ingen kunde hävda denna hajk saknas sedan ambitioner. Många av dessa nya räderna till innovation saknas dock utförande. Spelet är faktiskt ganska imponerande, men när dunkla samlarobjekt och sällsynta tecken är det enda förlänga spelet, det uppenbara djupet plötsligt blir allt alltför ytlig. Ökad fiende nummer lyckas också verkar billig, som obegränsat respawning fiender göra någon känsla av destruktiva utvecklingen anser meningslösa. Även de nya gameplay-lägen, är medan uppskattat som ett alternativ till det vanliga spelet, många brister. Några strategier tillgängliga är oerhört smal och bygga nya tillgångar i din bas är förhand snarare än en frivillig komplexa knep. AI stör ofta dina planer, auto-inriktning är en mardröm, Jedi order fungerar inte alltid och rymdfärder kontrollerna är slarviga i bästa fall.

Även om källmaterialet var logiskt nästa steg efter att ta itu med filmerna, innebär den relativt svaga inspirationen många av de berömda ikoniska ögonblick som var skickligt twisted i tidigare Lego titlar är uppenbarligen inte längre tillgängliga för utnyttjande. Kända filmiska scener och tecken saknas, och det är bara inte att spännande för att spela ut CG serien jämfört med filmer samtidigt, på andra håll, Lego Star Wars nyhet oundvikligen bär tunna. Jag menar, hur många gånger har vi spelat ut den Geonosis scenen från Episode II nu?

Traveller's Tales Lego spel är kända för deras kooperativ spel, men införandet av en dynamisk delad skärm blir snabbt en stor huvudvärk som kameran verkligen leksaker med din sammanhållning. När du arbetar tillsammans, pussel är förmodligen på deras mest kul, men problem som ibland ologiskt är nästan omöjligt att intuitivt och det är en skamfläck på spelet när två välutbildat tjugo-somethings spendera mer än en halvtimme med hjälp av försök och misstag för att komma förbi ett helt enkelt krånglig pussel, vilket var fallet under denna översyn. Denna luft för förväxling tränger igenom hela spelet med någon hjälp för besvärliga nav världen eller förbryllande pussel på alla, och den har bunden för att lämna yngre spelare förlorade och frustrerade. Det finns otaliga användbarhet problem och hinder som står i vägen för det obestridliga kärna roligt spelet och som Lego trötthet bär med varje titel utgiven, spelare kanske mindre förlåtande av sådana problem.

Så ett försök steg i rätt riktning har lett till en stumble i fel. Trots några blygsamma förbättringar, svag källmaterial och konstant stunder av frustration hindrar detta spel kan kul länge, särskilt som sin yngre mål publiken kommer att kämpa med spelets förvirrande, abstrakta och på något sätt fortfarande förenklade gameplay. Lego Star Wars har glimpses av det stora roliga vi älskade i original, men nyhet bär och trötthet anger i, det är tråkigt att se att det slutligen görs från en struktur som unstable som ett spel av Lego.


View the original article here

Portal 2 kanske Valves sista spelet att innehålla en särskild kampanj för en spelare om industrin knorrande vara tro.

GTTV'S Geoff Keighley anges så mycket i en senare sista timmar av Portal 2 app genom att säga att "Portal 2 kommer förmodligen att Valves sista match med en isolerad singleplayer-upplevelse." Efter detta, bad en läsare på sista timmar av Portal 2 bloggen Keighley om denna info var direkt från ventil eller baserat på Keighleys behandlingen av trender inom branschen, som han svarade:

"Detta kommer från ventil, även om jag inte har mycket mer att dela andra än vad som finns i historien. Jag håller med om det är ett provocerande uttalande, särskilt med tanke på den fantastiska spelare storyline i Portal 2.  Tänk på ventilen sade "sannolikt" så jag får en känsla av att detta skulle ändras. "

Ventilen är för närvarande meddelade projekt omfattar Dota 2, en uppföljare till det ursprungliga försvaret av Ancients Warcraft III mod. Precis som den ursprungliga inkarnationen inriktas Valves uppföljaren helt och hållet på flera spelare online.

Annat än att ventilen har också den efterlängtade Half-Life 2: Episode 3, som har varit under en media blackout för ett antal år nu. Om denna senaste nyheter innehåller Half-Life serien eller bara hänvisar till spekulativa framtida titlar är oklart. Trots det ifrågasätta ytterligare om framtiden för avsnitt 3.

En sak är för vissa dock: om ventilen omdirigera sina prioriteringar från singleplayer-titlar, då spelet industrin får att förlora en av grand befälhavarna på att särskilt hantverk.

Vi ska hålla våra öron spetsade mer på denna oroande berättelse...


View the original article here

Crysis 2 har blivit slagen på andra plats av rörelse-kontrollerade utövandet spelet, Zumba Fitness. Multiplattform träningspass titeln åtnjuter särskilt stark försäljning på Nintendos konsol - kommande upp i Wii-specifika diagrammet - med Kinect version nådde trettonde i listorna i Xbox 360. Det gick inte att placera i PS3 top-30 PlayStation flytta version.

Posten endast nya topp är tio denna vecka Koei's Dynasty Warriors 7, som lanserar i 10: e plats. Bulletstorm utkastscykeln diagram på 17: e veckan, eventuellt med hjälp av överhängande redskap i kriget 3 beta - som Bulletstorm ägare får tidigt tillgång till från den 18 April.

01. Zumba Fitness
02. Crysis 2
03. Lego Star Wars III: Clone Wars
04. Tiger Woods PGA Tour 12: Masters
05. SKIFT 2: loss
06. Hemmafrontens
07. WWE alla stjärnor
08. Pokemon svart
09. Pokemon White
10. Dynasty Warriors 7


View the original article here

I want revolvers and adrenaline today,
I want solutions and kingdoms of love,
I want the world to move an inch from where I stand.

/star

Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.
De most sokan kérdik: mi történt?
Ki tett itt csontból, húsból törvényt?
És kérdik, egyre többen kérdik,
Hebegve, mert végképp nem értik –
Ők, akik örökségbe kapták –:
Ilyen nagy dolog a Szabadság?


Stjärnan says:
Du vill ha ett djur som du kan ta med dig överallt
- visst kan du ta med dig din igelkott om du skall iväg en längre tid, men den kan inte vara utomhus som andra djur och de är viktigt att du har någonstans att ha den där de är rumstemperatur annars går dom i dvala och då är dödsrisken hög! Dom är inga utomhus djur!

HAHAHAHA de går i dvala ;D
blir det kallt så sover den.
så ska jag bli när jag blir stor.

mina katter är onda jag ska hutta dem på sopehögen,
eller skriva till gud

HEJ GUD
MIN KAT ÄR DOM
SLÅ HAN
TAKK
KJRAM CC




1) Du är skön.

In this sentence the word SKÖN has two different meanings. The first, most commonly used meaning, is SKÖN as in "You're funny". It's slang.
The second meaning of SKÖN, and the real interpretation of this word, is "Nice", as in something feels really nice.

Context: Du är så skön! <- you're hilarious
Context 2: Du är så skön! <- You feel so good! (mostly used during intercourse)

If you wish to say that someone is really pretty, you should instead use the word VACKER. Use it together with HIMLA to really emphasize the next adjective.

Du är så himla vacker.

2) Vacker = beautiful / pretty.

A better word, instead of vacker, when wanting to say that something is pretty, is Söt, as in Sweet. You don't use the term "Sweet!" here as you do over there.

You're so sweet to me = Du är så snäll mot mig -> SNÄLL
You look so sweet in that t-shirt = Du ser så söt ut i den t-shirten. <- SÖT
The forest is so beautiful... = Skogen är så vacker... <- VACKER

Äldre inlägg