Animerade bilder, klicka på dem för att se hela grejen. lol på #3. :D





folk som tar mig seriöst när jagä r sjukt oseriös borde fan veta bättre. är ni helt kokta i huet eller? jag tror fantamaj ni bara saknar humor. ja är ganska kass på att skriva här, oftast. jag har starka åsikter som jag lever efter. och det går aldrig att stå helt utanför systemet, man är fanimig tvungen att spela med. men hur djävla långt ska man gå? jag har sträckt mig så långt att det för egen vinnings skull, sen får det räcka. anekdot jag kom till minnes idag: jag har till och med skrivit brev till soc där jag skrev att jag kände mig utanför gemenskapen och bad om pengar till en öl så jag också kunde få va med. fick avslag.

jag tror LÄTT på det stora vattenhjulet som skickar alla döda till rätt plats i nästa liv och så tror jag på att ingenting kommer bli bättre man lär sig bara att älska sin plats i livet eller så är man inte en idiot och ställer sig utanför det hela och tar sin egen plats på nån annans bekostnad för det ifnns inte plats för alla, när du hoppar in trycker du ut en annan. när nåt blir större blir det andra mindre. saker och ting tar slut för att nya bättre saker ska kunna uppstå, dinosar och sånt t.ex. de dog ut och så fick vi utrymme istället


- älskar att runka runka runka snea tänder har ja med ja ok ja är kanske inte den koolaste katten, ändå ringer din mamma varje dag "kom å ta mig du vet att ja sväljer" sa ja att ja älskar att runka? runka runka runka behåll ditt dunka dunka när du får klamme ska ja runka tills ja spunkar på ditt dörrhandtag
ja e mannen sissy så gör plats för min kissy!
- miau miau dissmissy n i huset, ja e stor som ballou va e ditt problem, chompis lägg ner du har inte en chans mot fladden 1 mot 100 haha nu surfar ja din mammas tajta punkt se jag behöver inte universitet för att se hon e en slampa å din pappa är hundra va ska du göra när han dör och du får stå på egna fötter

var tog gurra p vägen, han ligger fastbunden i latex
fuck din mamma, fuck grisen, fuck studenter inavlade nazister
fuck posten, fuck jobbet, fuck linda rosing suger kuk för en släng
knulla dig jag har en överraskning, 31 smaker könsost

För er som fortfarande inte har hajat grejen med firefox så ska jag illustrera det med ett bildexempel.


Bild: Aftonbladet i Internet Explorer


Bild: Aftonbladet i Firefox med Adblock

Vilket ser trevligast ut? Det både sparar på bandbredden samtidigt som du väljer att inte stödja de stora företagen som har råd att kasta ut mängder av annonser. Sidorna laddas fortare och i vissa fall (som t.ex. aftonbladet) så blir även surfningen & datorn lite snabbare.

Jag ska visa nu visa hur man gör för att slippa mer reklam på internet! Börja med att klicka på länken här längst upp på denna sida för att installera firefox.
Den ser ut ungefär såhär:


Det är den bästa webläsaren som finns, inga spionprogram i det och det är helt gratis. Alla bokmärken från Internet Explorer följer med in i Firefox, så oroa er inte för det.
Nu är det nästan färdigt, vi ska bara installera en så kallad plugin. Det är ett hjälpprogram som underlättar och / eller ändrar funktionaliteten på Firefox. Det finns mängder att hämta gratis hos mozilla [addons.mozilla.org].

För att installera Adblock:


Gå in på Verktyg (Tools) -> Tillägg (Addons)


Tryck på Hämta tillägg


Välj Adblock Plus & tryck sedan på den gröna knappen (Install now)


Det dyker upp en ruta och en timer. Vänta tills det räknat ner och tryck sedan på Installera nu (Install now)

Starta sedan om firefox och det var färdigt! När du vill blockera reklam högerklickar du bara på det du vill blockera och välj Adblock bild (Adblock Picture) eller vad det nu kan tänkas vara för något! Hoppas detta hjälpte er. Har lånat bilderna av Micke från kludd [kludd.se]


in the head of mr green.

jey säger (17:55):
haha koko, ska du ha en tupp?
Fluffy PzKpwIVH säger (17:56):
ja i badkaret
Fluffy PzKpwIVH säger (17:56):
eller i garderoben så kan man bara sätta upp nät framför
jey säger (17:56):
du e fan för jäkla koko ibland
Fluffy PzKpwIVH säger (17:58):
som jag sa till mami innan idag, jag ska köpa folkets park och bygga en jättestor mölla och flytta in i den och sätta upp meterhöga stängsel överallt så kan alla fuck off så ska jag ha apor och kaniner och katter i parken som får komma och gå som de vill.


*** The ship of failure floats on a sea of excuses.

*** Misfortune subdues small minds.

Jag fick äntligen lyssnat på ett band som jag länge hört talas om och tänkt jag skulle försöka ha tag i (Bröder som glöder). De var verkligen så bra som jag hoppades (och lite till). Texter om samhället och livet som jag kan relatera till. Det roligaste är att i den tredje låten på plattan inser jag plötsligt varifrån de har fått sin inspiration för spåret. Alltså de har tagit stora delar och särskiljande drag och mer eller mindre bara gjort om det för att passa in enligt deras egna normer. Så djävla kul att fassans musik går igen. Och igen.



Hört på Bagdad Livs vid Möllevången i Malmö. Tolvårig tjej till kompis: Hey, min mage är död. Behöver äta snabbt.

*** Grow old or die trying.



nu ger king cc den andre upp, lägger sig, drar sig tillbaks.
blinkade och så hamnade man plötsligt i holma. som det kan gå!
jag kanske ska tvätta nu trots allt?

tur utan retur. :/



Hej!
Jag glömde nog nämna att jag ver med i en bilolycka förra veckan. Det var lite jobbigt och gick snabbt. Dock var det inte så snabbt som alla säger, man hade tid att se bussen komma i 70km/h och smälla rätt in i bilen från sidan.

Det händer ganska mycket just nu, både bra och dålig. Mest bra, tror jag, för det finns något som heter karma. Jag är så övertygad om det! Fast det hade ändå varit bäst om man fick lov att gå själv och inte bli tillsagd. Nu försvinner halva arbetet istället. Suck on it! :D

hej har du nått beat?
"Shoo len de e okej bara kom hit"
Fett vilken tid??
"nej säg du"
Är det okej med dig om vi säger sex?
"nej sju"

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida