3 boys and 4 girls
we were all in love
me of you and you of him
one today, the other one tomorrow



Non ti accorgi quando piango...
you don't realize when I'm crying
when I'm sad and tired
you only think of you
no boy no
don't laugh at my love
I don't play with it any more







Hier soir deux inconnus et ce matin sur l'avenue
Deux amoureux tout étourdis par la longue nuit
Et de l'Étoile à la Concorde, un orchestre à mille cordes
Tous les oiseaux du point du jour chantent l'amour

tack.

SJÄLVBEVARELSEDRIFT
- gör lika ont som det är svårt att uttala.

Senaste tidens händelser kan enkelt summeras till 3 armband. Det är snart allt jag har kvar, nu när alla flyttar & försvinner.


Fr. v. t. h. C J J


Fr. v. t. h. M J

Fievel är den bästa musen som finns. Det menar jag på alla möjliga sätt. Annars har jag inte så himla mycket att få ut. "Fruktansvärda fruktansvärld" är väl allt jag har att säga idag.

Nä, det är lördag och jag har skallebank. Känner mig helt ur gängorna. Inte nog med allt annat, nu känner jag mig helt sjuk och käken gör pissont på vänstra sidan. Den sidan som jag kan hoppa ur. Den verkar vilja göra det lite hela tiden nu.

Nu ska jag bada och efter det ska jag tänka på hur bra min syster är. Fast hon är inte helt perfekt, som jag då, för hon säger att jag inte är en biffig svart man som speglar sig i timmar. Det kan jag leva med (fastän jag är sån). Lycka till på bingon!


Yes missuoör, I are invisi-cääät


Faaaart! Fart, fart, fart! Wuah, smelly!


Sjukt djävla orange. Urk.


Poser-pic utan att synas. Perfekt!

Tjenis penis.
Jag är helt svullen, har blivit matad idag med space-tomatsoppa. Haha, helt sjukt. Det var ju inte det på riktigt, tror jag. Kände mig inte mer knäpp än vanligt i varje fall! Så nu är jag ändå gladare, mat i magen och så har jag fått sjukt mycket kläder och påsar och balsamicovinäger. Till och med en efterätt klämdes in och dubbelnougat är kärlek rakt in i hjärtat.

Det är synd & tråkigt när människor man gillar flyttar bort. Inte "tragiskt" som jag sa innan, du har rätt när det gäller det. Och det är ju inte en så jättestor grej!
Jag ska alltid klämma in mig i folks byxor. Idag insåg jag att det kanske gått lite väl långt, men jag kom fanken in i dem. Fyfanken för mina barnafödarhöfter säger jag! Sen övade jag min erotiska rumpspännardans och snurrade på mina nips. Sicket äg man är ibland.

Sissy kommer kanske imorgon. Så maxat, då ska jag tvinga henne att titta på FIEVEL. Som jag saknar den lilla ryska musen! Apropå mus, jag saknar det med. Jag är överdrivet, maxat superpilsk och det är så sjuuuuuukt djävla jobbigt. Folk som föreslår att hitta nån på krogen brukar tystna djävligt snabbt när man frågar dem om de själva gör det. Det är fan bara tards man hittar ute. Såna som sätter sig och badar eller börjar duscha, så man får kissa på sig typ. Jobbigt jobbigt jobbigt.

Nu ska jag sätta upp fotot på slaktardisken på kylskåpet, bredvid mina tjockisar. Mmmhm, gott. Puss kram saar vi haj. "De flesta människor i södra Sverige hade i praktiken ett kosthåll som dominerades av vegetabilier, framförallt i form av spannmål. I t.ex. Skåne var den vanligaste maträtten gröt med öl." Haha danskdjävlar, öl OCH gröt samtidigt till frulle. hahaha.

P.S. LOLCAT LASER LASER BBQ!

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida