14:21

It's cheesy but you make it seem so easy.
I wanna be like you, Johnny!

Jag är på sjukt bra humör idag. Pantade flaskor innan och jag skiter fullständigt i att alla numera lär se på mig som galen. Jag sjöng högt, hälsade på personalen på Green Mango, dansade i korsningen runt en stolpe och mår kanon.
Fan vad underbart allting är. And it's all OK, woohooh ooh.

Homage to one among billions - CCL 2k7

I want the sun to hug my skin
I want guns and kittens today
I wanna keep your love in a bottle

You want birds to sing in choir
You want the latest record from air
You wanna be loved by someone else but me

Papa pa pa
Blabla bla bla
Ooh ooh oh

I want the summerbreeze to lift up my skirt
I want adrenaline and love today
I wanna keep your love in my wallet

You want alcohol and the sunset
You want so much but you,
you never said you wanna love me

Papa pa pa
Blabla bla bla
Ooh ooh oh
Ooh ooh oh
Blabla bla bla
Ooh ooh oh

And now we continue writing the story of our boring lives,
the boring lives that noone will remember,
but my love, you will always live in my heart.



15:58

Men herregud vad jag är på sjukt bra humör. Och jag vet att texten ovanför inte är särskilt bra, men scusi moi!#@ :D Nej, jag improviserade den på 5 minuter och jag är fortfarande helt galet glad. Skulle gärna bara sitta och snacka i telefonen ett bra tag men, ehm, jag är för upptagen med att sjunga och kroppen vägrar sitta stilla.
Anteckning till mig själv i framtiden: Djävlar i lådan, det funkade fanimig, hahaha.

Slutligen, har länge velat byta stil och jag funderar just nu på antingen riktig rockabilly eller följande. Kommentera gärna och säg vilket som är snyggast! Skorna är bland det snyggaste jag någonsin har sett. Kan lätt tänka mig att se ut så, särskilt nu under sommarmånaderna.



17:14
Då tar vi en omgång till idag innan jag går. Sitter och gör hemmagjord hårgelé, har en känsla av att detta blir helt kanon. Idag ska jag djävlar tämja det gråa lurvet ovanpå skallen och styla. Det bästa änsålänge idag (förutom imorse och kanske när jag var på ica eller kanske precis efter det):
"hey, jag tycker ni är så sjuuuuuukt snygga, jag vill ligga med er allihop men jag tror inte att ni är gay, så istället för det kanske jag bara kan få hänga med er?"

You say: it's ok!

I say: it's OK!
It's ok!
It's OK!

Idoler

Guilherme Kramer ( http://www.guilhermekramer.com )


Marcelo Vaz Coelho


18:48
Nu ska jag käka hallon med Marie och glo på Reno 911. Wünderfull!
<3 <3 <3

<3 ;D

Jag glömde helt vad jag skulle säga.
OMGWTFLOL!#@ HAHAHAH.

"Life's not a bitch life is a beautiful woman
Your only call her a bitch because
she won't let you get that pussy
Maybe she didn't feel y'all shared any similar interests
Or maybe you're just an asshole
who couldn't sweet talk the princess"
Så djävla sant. Det vi kallar för "ödet" är ingenting mer än en säkerhetsventil gentemot något "större och gudomligare" och jag har slutat tro på det helt och hållet. Kalla mig för bitter, men lyssna på mig först. Det här med gudomlighet och något större, jag har börjat se det lite överallt. Gud är död. Så är det bara. Gud lever inom oss allihopa. Det här stora, vackra, som folk tror man kommer till efter man har dött? Man är där medan man lever. Jag tolkar hela Eva & Adam som ett meddelande från förr, feltolkat i flera tusen år på grund av människans natur att förtrycka, vrida och inte kunna komma loss ur sin mentala fängelsehåla. Ingen av oss har ännu kommit så långt att vi lyckats ta oss ur helt och hållet, uppleva världen utan att vara begränsad av sitt kött och blod. Jag svamlar säkerligen om en massa, men jag känner att mycket pekar på att vi har något större inuti oss alla. Döden (och himlen) har säkert förväxlats med ett tillstånd av upphöjdhet. För man lämnar sin kropp och blir ett med omgivningen, sammankopplar sina synapser med den stora oändligheten. Hm, jag borde kanske bli hinduist.

I vilket fall som så har jag en asiatisk drake inuti min kropp. Den flyter runt, håller mitt medvetande i schack och vakar över förtrycket. En dag, när den vuxit sig tillräckligt stark, så kommer den att lämna min kropp och då är det dags för mig att bli upphöjd och gå vidare. Den dagen byter jag in min ångest och får en stor påse frid när jag sammanvävs med historien och tar plats i ledet för att skapa framtiden.

Pick apart the body and weave serenity into the soul.

Musch

Dear World.
As much as you've enjoyed strangling me with my own nuts, the time has come to end it all. Starting tomorrow, I'll be the one wearing the trousers. Hope you enjoy wearing jockstraps!

With love,
CC

"Comviq kontant kostar hundra spänn
En fet 12:a kostar hundra spänn
Tuben fram och tillbaka till stan kostar hundra spänn
In på klubben kostar hundra spänn
Två bärs i baren kostar hundra spänn
Fuck det, jag tjackar hundra släng
Tar promenaden hem, hookar upp med mitt gäng
Rullar upp en för alla tänder, passa vänster
Inget går upp mot en hundra släng"




in the calm, taking stories from your eyes
for me to see
but everytime the wind blows back my hair
I can hear your voice ringing in the air
you can win me back, win me back, win me back, win me back
but I believe in love I guess and you believe in loneliness


Just pour me a drink
Cause I need a kick
I don't wanna think

I just wanna sip


Just pour me a drink

Cause I need a lie

I don't wanna think

I just wanna die


Just pour me a drink

Right out of the can

I don't wanna think

I just want my man

!#@

Nelly 11 - Babbas 0
Jack Nicholson 0 - Christopher 2

Det är helt sjukt. Nelly har många gånger sagt att babbas är helt crazy i henne, och sure, det vet jag. Men jag visste fanimig inte att det var till denna graden. Jag LOVAR att om hon hade flyttat in hit hade hon hookat med en ung pappa, ni vet de sexiga med barnvagnarna som alltid stannar och pratar med andra unga, snygga, pappor. Och hon hade aldrig behövt betala för något här. Möjligtvis hyran, men hon hade nog flyttat in hos den unge snygge pappan så det hade varit lugnt ändå. Folk sockrar henne otroligt vart hon än går, så länge vi snackar babbas.

Christopher å andra sidan verkar ha lite problem med det där. Igår kallade han Jack Nicholson för "arab". När jag påpekade att han inte var det så frågade han om inte Jack Nicholson då hade spelat en arab i filmen. Nae, det har han ju inte, även om han var bindgalen.

Blev inte så mycket av fiskandet som jag hade tänkt mig, vart dökallt igår och regnat idag. Vi får ta det snart! Netto ska visst sälja powerbait, som jag visserligen inte ger mycket för, men det kan lätt vara breakthrough jag har hoppats på. Inte en fisk på över ett år, haha! :D

Igår sprang jag på en trevlig bekant utanför Sapla. Hade inga cigg och efter min och christophers tupplur så insåg jag att jag får ta mig ner till Sibylla och handla några Right. På vägen tillbaks träffas vi och jag hälsar och jag har fan nog aldrig sett så stora bambiögon någonsin. Haha! Får ta och börja fundera lite över helgen även om det förmodligen bara blir något spontant.

Kissy kissy, kära dagbok!

I watched the woman I love love someone else.
And it killed me.

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Tre bilder från häromdagen.


Kiss me, I don't have herpes!

Forza Malmö. Premiär för första hemmamatchen idag. Förutom det så är jag lite besviken, med tanke på vad som har sagts. Men det är ju tyvärr inte upp till mig.

Nä, jag tror det är dags att sluta dricka så mycket. Bara ta det lugnt och relaxa lite. Jag hittade precis namnet för min sjukdom som jag har.
"Polythelia refers to the presence of an additional nipple alone while polymastia denotes the much rarer presence of additional mammary glands."
2% av alla kvinnor föds med extra bröstvårtor, lägre hos män. Vanligast är bröstvårtor som ligger på en sned linje. Min bröstvårta ligger inte på de så kallade mjölk-linjerna utan 6-7cm lodrät under min vänstra. Är det extra speciellt då? "Mognaden" på extra bröstvårtor delas in i 8 stadier, från extremt outvecklad till helt utvecklat. Jag ligger nog någonstans i mitten.
I vilket fall som så känner jag mig som ett freak. Ett cirkus-freak. :D

I verkligheten blir ingenting som man tänkt sig.

Nu ska jag titta på Chaplin-matinéer på kanal Malmö. Synd att jag missade "The Three Stooges" & "Helan & Halvan" idag!

^^

"Om man är verkliggubbe så är man så tråkig."

Vilka djupa iakttagelser man kan göra trots att man är liten. Det är så djävla synd att man glömmer och tappar bort den genuina och ganska ärliga världsbilden man har.

Jag ska sluta vara verkliggubbe och bara börja skita i allt det tråkiga. Världen går under imorgon? Bull läge, jag är upptagen med att rita på trottoaren och snurra runt tills jag blir yr.

1+1 = 2.
Såklart. Det är bara jag som är dum och försökt föreställa mig någonting annat.
Hej, livet. Jag hatar dig.

tillägg:
swigga är fanimig det bästa ordet.

bitte.

Är det möjligt att vara så deprimerad att man inte längre vet vad som är rätt eller fel, vad som är på riktigt och vad som är fantasi? Själv har jag hitintills trott att man ändå kan vara in-touch med sina känslor på något plan om man sätter sig ner och verkligen försöker hitta rätt. Efter de senaste händelserna har jag dock blivit tvungen att rubba denna uppfattning.

Numera är jag övertygad om att så kan ske. Att man mår så dåligt att man känner sig innesluten av en tjock dimma där man inte längre vet om känslan är på riktigt eller inte. Att man inte längre kan skilja mellan verklighet och fantasi, mellan det riktiga och det felaktiga.

Jag.. Jag ska skriva ett email nu istället.

Sen ska jag försöka bota min hjärtesorg med en flaska sprit och trevligt sällskap.
Kissy kissy, fucking djävla pissdagbok.

Jag ska börja bojkotta lund. Lund och känslor. Känslor och kärlek. Kärlek och livet.
The earth was blue. And there was no God.

Jag tog bort det här stycket eftersom det kanske var lite för personligt. Vi bara skippar det och låtsas som ingenting.


"1-2-K.O."


"No touching, no touching"


"Dr Pille"


"Självmordsrisken"


Ah, den kan du lista ut själv


"Canned Flipper"


"The loneliest ranger"


Bonus:
(notera de pilska ögonen)
Dags att sova.
Kissy kissy, kära dagbok.

"Knugen", need I say more (54x63cm)


"Il Poppo the kiddiefiddler"
(56x42cm)



"Röven & Äget"
, välj vem som är vem själv. (56x42cm)



"Oops we did it again"
, bombing of Nagasaki (84x115cm)



Det blir inte mer äg än när man är ute med kiddiefiddler benedictus & knight sagg-a-lot. Nu ska jag göra annat och imorgon ska jag göra ännu mer annat. Djävla störigt med gubbar som har för mycket spunk i huvudet och inte fattar enkla hints om att de borde bege sig någon annanstans. Nåja, imorgon ska hela familjen leka klassiska lekar såsom Hiva Bärs, Olla dorken & Hitta Hålet.
Kissy kissy, kära dagbok!


Lynette från Desperate Housewives utan makeup.

Tja, kära dagbok.
Idag är livet fortfarande hemskt, men vad gör man.

Igår var jag ute och ägde med max, nelly, mads och cc. Det är jag som är cc. Vi gick runt på möllan och i parken och softade, mads låg inuti jackan och tog det hur lugnt som helst.

Sen diskuterade vi polen, babbarinoos och slutligen satte vi oss i rondellen och väntade på hövdingen att dyka upp. No such luck, så vi nöjde oss med att ta över hans roll och hälsa på varannan med HELLO NEGROS! HELLOS BABBAS!

Sen blev det ännu mer deprimerande när jag tittade på de sista avsnitten av arrested development. Vad ska jag nu göra? :/

Jag ska laga mat, vattna katten och mata nelly. Sounds nice.

Kissy kissy kära dagbok!

/// tonight the,
/// tonight the hills are watching her
/// as she runs towards the sea,
/// yeah she runs so she be free.

/// and of all the friends and enemies she's made along the way
/// they are nowhere in her thoughts
/// as she dives beneath the waves .

/// ...now we're no where in her thoughts
/// as she dives beneath the waves.

Life is beyond peace and war, justice and crime, I remember when life was a miracle.
Jag är ledsen och känslan inuti påminner om när man ätit sig alldeles för mätt och hela kroppen är i uppror. Det vill säga, det är inte den sköna mysiga, pilska, känslan av när man är mätt utan bara den hemska.
Har ingen aning om jag är glad eller ledsen. På ett sätt så har jag en konstig känsla av att du också känner likadant. Fast jag vet inte riktigt, jag blev så sårad av någonting du inte ens vet om att jag vet. Det är på grund av denna informationen fattade jag mitt beslut, på grund av denna informationen upplevde jag mitt livs all-time-low. Sen är det allt det andra. Okunskap gör oss alla konstiga på våra egna sätt.
Mitt inre är krossat. Trodde på allvar att det var vi för alltid nu. Så djävla knäckt man blir av det där då. Det verkar som att du också är det, även om jag inte riktigt förstår. Jag trodde att osäkerheten och den totala ovetskapen om dina känslor inför mig betydde att det inte var något att snacka om alls. Att "ahja, då går vi vidare nu".
Ärligt talat vet jag inte vad jag kommer att göra. Jag har ingen aning om vad jag ens gör för tillfället, ännu mindre imorgon eller om 5 minuter. Känner mig fruktansvärt instabil, labil. Kommer på mig själv med att göra saker som mer eller mindre är livsfarliga och det skrämmer mig. Jag har tappat kontrollen över mitt liv och mina känslor.
Är försöken att låtsas som att det regnar ett försök att ignorera faktumet att det blev som det blev? Försöken att undvika att prata om känslor, är det för att du inte vill inse situationen? För mig känns det som att jag plötsligt inte längre är värdig att få veta någonting. Att inte få se, känna, höra, lukta. Nej, det känns som att jag står utanför ditt fönster i morgondimman med daggen droppandes i mitt ansikte, där tårarna dränks i fukten i luften.

Om någon frågar hur jag mår svarar jag som jag alltid gör. "Det är bra med mig. Hur är det själv?"

ADS3


Har inte så mycket mer att säga än NO TOUCHING! NO TOUCHING!
Hahahahahaha.


eftermiddags/kvällskaffe i solen idag och playdate imorgon.

Extra:
04:15

- Could it be love?
- I know what an erection feels like, Michael.

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida