det var ett tag sen jag orkade skriva något seriöst. stryk det. börja om.
det var ett tag sen jag orkade skriva någonting överhuvudtaget.
jag vill skriva massor, jag vill skriva en bok, jag vill intervjua människor och samla deras historier, öden och kamp. helst vill jag bara skriva skriva skriva tills fingrarna gör ont, och då skriver man lite till. vill skriva i novellform fast facklitterärt. eh. nja, snarare som ett dokument. ett kort dokument om livet innan man kom hit. hit till utanförskapet & förtrycket. och sedan avsluta den korta novellen med två meningar om hur det har gått med asylsökan.

det är människor som har offrat allt. verkligen allt. det som folk verkar missa är att i väldigt många fall ger man upp allting för sina barns skull, inte för att man ska "komma hit och vältra i svensk lyx". så djävla förbannad jag blir på folk som inte respekterar sin kultur och är åtminstone en aning i touch med det de har fått. både det som ens föräldrar gav en genom att fly (tack mamma) och gåvan att vara en babbe. multi-kulti. vi har så djävla mycket mer förståelse, så djävulskt mycket mer att ge. vi är allt men samtidigt inget, visst vi är svennar men vi kommer ändå aldrig att bli det. jag vill kalla mig själv en svennefierad babbe, även om jag är född här. som vissa vet har jag bara haft min invandrarmorsa och inget mer. svenskt namn, alltid bott här men samtidigt så långt ifrån den tråkiga korv-med-mos mentaliteten. tacka fan för det.

för att återkomma till personen jag blev sur på. bor på rosengård, bryter kraftigt och är runt 30. gift med svensk man, har tre kiddies, de bryter likadant. senast idag sa hon "de är så djävla slappa med blattar, det måste du hålla med om. därför röstade jag på... sverigedemokraterna. ut med dem [invandrarna]". seriöst. pskchz.


denna är till alla från sofielund som blir trakasserade av polisens hund, kroksbäck, möllevången upp med era röster och sjung allsången.

vi måste vakta våra gränser mot sådana människor som ska
vakta sina hedniska tungor i diskussionen
backa, här kommer vi med demokrati och bombar
bagdad in i vår moderna upplysta tid tacka
och ta emot, var med eller var emot det är
fakta, utvecklingen kan ingen stå emot

men det är
fucked upp, att fruktan kontrollerar planeten vi står i
schack matt för döden hotar oss när vi lever, så


Sanna mina ord, mina damer och herrar
Ja vi kan hitta på, a vi kan hitta på
Ja vi kan bara hitta på, ja vi kan bara hitta på
Ja vi kan bara, ja vi kan bara

O shit, jag ljuger nog till och med när jag drömmer

Miért nem tudsz te engem szeretni?
- Kárhozat av Béla Tarr

ROBOTO ANSWERING MACHINE
M@IL FR0M MR:ROB0To
HELO WORLD.
WITH L0VE XOXOX

Sure i dwell in hell but you know
it's not all that bad

cause i'm surrounded by my friends
and so many i know are glad
to be a part of the family

sad, because we get such bad publicity
it's not so black and white
in fact we're proud of our ethnicity!

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida