As I was falling down the stairs
And out the door

I guess I heard you yell my name

But I'm not sure

You know before I could've sworn that we were friends

But that's how these problems always seem to end


But I still don't understand

What this whole thing's about

When all the words that you said

Are somehow stuck in my mouth

And this was going so well

But I don't know what I did

All I really can tell

Is that I always get hit

We are scientists - It's a hit

S: Tommy (Data East 1994) säljes
Pris: 9000 SEK, prutat och klart.



Nu måste jag bara skaffa mig 9000kr. Det är lätt värt 9000kr för att aldrig någonsin gå ut igen! Fatta vad pengar man sparar på bussresor, mat och öl.

ever since I was a young boy I played the silver ball
from soho down to brighton I must have played 'em all



so now I tell you
before it happens
i want you to know
that I'm here for you

so take my advice
before it happens
i'm the one that you want and you want me now

so cut the crap - stop that shit - don't be dumb
i will love you forever
i'm the stalker - the funeral face
that will follow you ever and ever you go
i'm the one that you want and you want me now


windmill, windmill for the land

turn forever hand in hand
take it all in on your stride
it is sinking, falling down
love forever love is free
let's turn forever you and me
windmill, windmill for the land
is everybody in?


Igår skulle jag bara lånat pengar. Mötte honom utanför, småpratade lite. Mot mitt bättre vetande lät jag mig luras att allting hade stängt. Jag tror han behövde det lika mycket som jag gjorde. Mascot & Ölcafét, Janos kom lite senare och det var en laidback kväll med alkohol. Vem behöver ångest när man har dem? Jag är så sjukt löjlig ibland, förstår verkligen inte varför det blir som det blir. Kanske är det min uppväxt, kanske är jag bara dramaqueen by nature. I vilket fall ska jag lämna tillbaks pengarna och shoppa lite. Sökt lite fler jobb idag som verkar högst intressanta och när jag blir rik på riktigt ska jag köpa mig en projektor och en playstation 2 och spela om silent hill serien. Tv är inte riktigt min grej liksom. Och, det är inte hon heller.

you could've been number one
and you could've ruled the whole world
and we could've had so much fun
but you blew it away

you're still nothing to me
and this is nothing to me
and you don't know what you've done
but I'll give you a clue

Efter ganska mycket om och men är jag hemma igen. Hemma på riktigt. Jag har förresten världens snyggaste fåtöljer och i den ena är det insytt pengar. Eller något: den väger i varje fall betydligt mer än den andra!

Framtiden är... ja, vad är den? Den är bestämd till den grad att vi alla vet att den kommer. Man kan försöka vara objektiv (löjligt ord då begreppet är högst subjektivt) i sina gissningar men det är fortfarande bara önsketänkande. Jag får väl helt enkelt stanna kvar och se. Be there or be square! Tills dess får jag sysselsätta mig med James Dean, lösaktigt liv och serietidningar i mängder.


I'm Walking Dead, bitches!

"Sällsamma är mannens och kvinnans relationer - ingenting låter sig förutses i dem, de har ingen inriktning, de saknar lagar. Ibland hamnar de i en sådan hopplös återvändsgränd, att man bara kan sätta sig ned och gråta: alla ord har sagts - förgäves, alla argument har tänkts ut och slagits sönder. Men plötsligt möts blickarna - och muren rasar inte utan smälter ned, och där, där mörkret var, faller ljuset klart över den enkla och fattbara väg de båda kan vandra."

Alexander Solsjenitsyn - Den första kretsen

"Varför gråter du? Har någon dött?"
Mhm. Jag.

Hafiz

If every angel's terrible
Then why do you welcome them
Oh if every angel's terrible
Then why do you watch her sleep


Jag låter nedanstående inlägg vara kvar, som ett dokument över en svunnen tid. Känslor och tankar som gick igenom huvudet. Kanske jag någon gång i framtiden, när jag har mognat tillräckligt mycket, blickar tillbaks och lär mig av mina misstag. Men det är inget jag gör ikväll. Istället lyssnar jag på Eric Satie och dricker té med tända ljus.

P.S. Pariserhjulet är så otroligt vackert att sitta och titta på när jag sitter där i fönsterkarmen med en filt runtomkring mig. Vilka minnen det väcker till liv.

T:
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you dear



Snow Patrol - Run
The Jolly Rogers - Our mouths were wet
Thom Yorke - Black Swan
Oh no! Oh my! - Lisa, Make Love (It's okay)
Momus - Life on the fields
Alaska - Broken
The Jolly Rogers - Oh be one
Brian Jonestown Massacre - Open heart surgery
Rubyhorse - Fell on bad days
Oh no! Oh my! - On the town
The Jolly Rogers - The Party Punch

i know youre feeling real low
calling on all my
i want to make it ok
i want to show you i know
and it will be all fine
i want to take it away
take it away



När jag vaknar om nätterna känner jag fortfarande din andedräkt i nacken. Nackhåren reser sig, den varma luften letar sig vidare och följer varje kurva som din lena hand över min. Du tränger dig in genom huden och sätter dig någonstans i själen på mig. Sedan vaknar jag och inser att livet är alldeles för lättförgängligt. Inser att det inte går att betrakta dig på avstånd längre.

Det enda jag vet är att jag länge har älskat dig. Nu vet jag inte vart jag ska ta vägen.

Your sins will be read to you ceaselessly, in shifts, throughout eternity. The list will never end.

These were my companions: I regret the pain I have put your through. I love you all.
Christopher:
loneliness
Agnes:
have i ever done anything good?
Maj-Britt:
disappointed you
Nelly:
forgive me
Gösta:
abandoned you
Liza:
stood you up
Eleonora:
distrust
Boel: the flowers got us
Max: the price got too high
Jasmin:
never letting you in
Karin:
humiliated
Jacqueline:
the scars i left
Margaretha:
i'm embarrassed
Sofia:
silence
Therese:
your whispering voice was too faint

I am fucked up, fucked up. This is fucked up, fucked up.
I am in black swamps, black swamps. I'm your black swan, black swan.


mongobarn, ännu värre mongobarn och christopher

det var aldrig min avsikt att göra dig ledsen. det enda jag någonsin velat ha är respekt och att kunna vara på lika plan. från att ha varit en liten skolpojke som vägrade gå i skolan ända fram tills idag har jag bara fått möta denna respekt vid ytterst få tillfällen. det har alltid varit en kamp mellan den starke och den svage. jag önskar jag kunde sitta med dig och få dig att se framåt, uppåt. något borta i horisonten. det är inte slut & över. det är inte dött. men du måste förstå hur många gånger jag suttit och varit tyst för att i duschen låta allt rinna över mig. i duschen där ingen ser. i duschen, där man drunknar i sina sorger.

i'm in love and there's nowhere to go
i'm always on the run
always on the run
one by one we'll go to sleep and everybody is gonna be around

----


fassan, ja ved att ja har vatt sned
men mossan de ble ingenting mer me de
å syrran syrran syrran ja ved att ja har vatt stygg
ändå känner jag mig så otrygg

"Det roliga med den här låten de´ e´ att den e´ en parodi på den här diskotek-stilen. Och vi spela´ den då på Sveriges mesta inne-diskotek, 'Alexandras' i Stockholm, dit dom riktigt snobbiga och fiiina människorna går. A, de´ e´ sånna puckos!"
hahaha word!

I saw death rising from the earth, from the ground itself, in one blue field.

det räcker. det är smärtsamt att se hur vi levande ting behandlar varandra. vi offrar varandra för vår världsåskådning. för att vi är övertygade om att det är för något större. människans natur är kall. vi beter oss alla som kallhjärtade svin. skillnaden mellan dig och mig, du och henne, han och du... den är så liten, så okomplicerad men ändå större än vad vi kan uppfatta. det är våra värderingar. vilka handlingar vi anser kommer göra detta till ett bättre ställe att leva på. det är förbluffande sällan det stämmer överens. kan vi prata med varandra länger? måste vi alltid göra det så komplicerat och snärja in oss i lögner och förakt?

vi ser på varandra med samma celler våra ögon har samma struktur och uppbyggnad. när du ser på mig bryts det monotona mörkret upp i tusentals droppar som först filtreras, delas upp oc vävs sedan samman med din själ. på detta sättet blir jag för evigt sammanflätad i din själs prisma. då och då flyter en droppe åter upp till ytan ur själens oändlighet. nästa sekund är den åter borta utan att du ens har märkt det.

it may be just my imagination. whatever that is wathing it's not human, unlike little dark-eyed donna. it doesnt ever blink. what does the scanner see? into the head, down into the heart? does it see into me, into us? clearly or darkly? i hope it sees clearly because i cant any longer see into myself. i hope for everyones sake the scanners do better. because if the scanner only sees darkly the way i do, then i'm cursed. and cursed again. and we'll only wind up dead this way, knowing very little and getting that little fragment wrong too.


sjukligt snyggt, även om det är en f.d. kopia.


jag vill inte ha sagt så mycket med mitt blogginlägg. inte mer än att universell ångest rockar och jag är dödssjuk. och hade det inte varit för att jag är låååångt under gränsen för vad "fattigdom" klassas som så hade jag sjukat mig tre gånger om på samma dag.

förresten, jag kom på att mina kompisar på sumer livs är för djävla goa. de tyckte skitsynd om mig som inte skulle på "disco disco?" och över att min "girlfriend is not here?". när de hörde att jag skulle upp och knega så sprang en av dem in och hämtade en kopp té åt mig för att bota min förkylning! de är så underbara! gah!


i need a kiss from you or else just waste me, darling

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida