"Tetralysal används vid akut försämring av kronisk luftrörskatarr, vissa lunginflammationer, klamydiainfektioner och akne. Biverkningar som ökat tryck i huvudet (huvudvärk, synstörningar, smärta bakom ögonen) har rapporterats med tetracyklin." - Fass.se
Bredspektrumantibiotika och en öl. Jag är stålmannen igen. Hosta, gurgla och gnid, jag har min hobosköld uppe! Med lite tur får världen ännu en resistent bakteriekultur. Die fuckers, die.
Vad jag hatar folk som citerar låttexter på måfå. Citat utan syfte, handling utan innehåll, likt ett hångel utan knull, ett slut utan sprut. Här mina kära vänner, ni ska få ett citat utan like. Allt för er.

Innan dess vill jag bara tillägga hur vacket det är med människor som älskar varandra. Två människor som båda är för naiva för att se de verkliga motiven. Två som hade gått genom eld om det behövdes, för en lögn. En vågar inte släcka ljuset ensam, en annan fryser på vintern, en tredje vet ingenting annat än fantasin. Den fjärde har inget bättre för sig.

Det är svårt att motstå när själ & kön konstant motarbetar ens intelligens. Och jag? Jag dras till skiten. Jag lockas in i det, likt tjuven som vill stjäla stjärnorna från natten och som kungen dras till fula kvinnor. Citatet i varje fall

"De har ansikten som änglar och kroppar som etiopier. Jag tycker det är sexigt, grabben. Mitt jobb är inte lätt så jag tycker jag förtjänar att få koppla av såhär. Änglar på heroin som prålar för mig. Med Enya som bakgrundsmusik. De spelar sjukt mycket Enya på Fashion Channel. Stora regementen av heroinänglar på rad i omklädningsrum som aldrig slutar och de skjuter elegant heroin mellan tårna till soundtracket från någon udda dokumentär. Du borde testa. Det är poetiskt.” - Crooked Little Vein av Warren Ellis.

AY AY AY AY
SENOR POO POO PANTS


Desire gives itself to us,
if we give ourselves up to it,
will become one with desire?



...emmanuelle. Emmanuelle.
EMMANUELLE!

..probably not.



io capiro' lo sai, non dire niente,
non dire niente mai
in un bar ci saranno
due bicchieri per noi

och idag tackar vi vår herre för lagtexter, tutor & lustigkurrar. heja heja heja!

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida