AND HOW I TRY
det jag skrev här innan jag ångrade mig handlade om nykterhet och ångest. sen insåg jag att det är skitsamma och jag ändå inte vet om denna månaden kommer sluta.


Make me a list of all the things
That I don't wanna know
To keep me sane
Make me a wish that I will never have to know
What it is you do when I have to go
Cause I know a thing or two
My birthday keeps falling
On the day before yours does, too

All my day dreams feel so nice
Medicate my worried life
Something else for me to hold onto

Make a plan of how I'm supposed to assume
That it's normal
To never hear from you
I'll understand
I will be here for you
When the lights go down
In some strange part of town
Cause I know a thing or two
My birthday keeps falling
On the day before yours does too

All my day dreams feel so nice
Medicate my worried life
Medicate my worried mind

Something else for me to hold onto
Hold onto

I WANT TO GO ALL OVER THE WORLD AND START LIVING FREE

Karina, if I told you what I wanted to
I wonder if you would have stuck around
Well I could take you walking down to Hoxton Square
With the lazy afternoon still kickin’ around

Karina all the silence, it’s so deafening
And all the leaves have fallen from the trees
I could hold your cigarette on Oxford Street
But I’m back here, where your lover wants me to be
And Karina, there’s this patience in the things we see
It’s the harbouring of all the things we do
Yeah, and everytime I tell myself there’s nothing left
May I always say your name and think of you
Cause if it were easy
You wouldn’t need me
If it would bring you any ease
I'd beg to Jesus "won’t you let Karina free"
I'd beg to Jesus "won’t you let Karina free"

BEDROOM GANGSTA
– Jag tror inte att de här barnen drömmer om en sommar med reggae, utan om en alkoholfri sommar, säger hon.

hahahahahahahahaha. iogt-nto om markoolio.

Tre av de bästa smsen någonsin:
Whitey, you aint getting wet! Thanx to Rosa Parks you can ride shotgun with the busdriver, niggah. /mamma

Säga 'jag vet vad du gör med brunan, faggan'
Till Sara om T.

Idag ska jag träna yoga med rökelse i handen & meditera. Sen ska jag chirunka. X såg foxy ut. Som en krabba. Fast asså inte rövkrabba utan sexig krabba.
Till Sara.

Nu ska jag gå och jobba och drömma om pengar, grillz och framförallt mat. suck.

AVALOKITESVARA
ni har inga förslag på hur man kan typ.. slå ut former ur papper? typ pepparkaksform, fast något som skär igenom tjock kartong? kom med bästa idén så gör jag en till dig med, nelly fick den jag gjorde igår som tack för hjälpen med att måla. den blev sjukt snygg, helt avlång och ser ut som en kokong (eller ja, gurka - fast ingen snopp!).

känner mig helt harmonisk och bra idag, gårdagen var ändå så skön och avslappnande. jag tror faktiskt att jag gillar detta och att det kan bli en start på någonting nytt. ska lätt börja med PROBLEMLÖSNING också, har en känsla av att jag kan behöva det! :D

jag måste ändå tvinga jakob att se på manne the movie. nu!!1

W O R K :/

Jag är ändå fortfarande så äckligt förälskad att när jag sitter och försöker koppla av så dyker det ändå upp bilder i huvudet. Längsta tiden jag kan tänka på något annat är ändå högst 20 minuter, sen kommer det igen. gah!

Ska ändå bo i ett kloster liksom. Eller nja, men åtminstone göra massa saker.

KITTYCRACK
Idag har det ändå varit så skönt. Det är dag #4 av min vita helg och det känns bättre än någonsin. Imorse kom min absolut bakfulla syster och gjorde frukost åt mig. Det extra fina i det hela är att hon inte väckte mig förrän det låg färdiga bullar med saft och kaffe på bordet. Var verkligen att dö för och jag hoppas hon gör det fler gånger för detta var kärlek.

Har varit på ÖB och åkt buss och gjort värsta ghettomålningen i rummet (färgen är en aning off, men det är ändå så lite ångest kvar alltså). Tack sissy och tack chrille. Nelly måste ändå flytta hit, idag skrattade vi åt hårgelé utanför en frisörsalong och killen utanför säger "Köpa, kosta billigt! 40 kronor, men för dig - gratis." Så nu har jag en livstidsförsörjning av hårgelé. Eller ja, hur länge 1 liter nu räcker. Crazy! :D

Eh, ja såatteh jag köpte ett flak Heinz vita bönor idag. Det såg väldigt roligt ut när jag gick gåendes med ett helt flak vita bönor, så mycket folk skrattade ändå. Och jag har ändå varit snäll och gett bort en massa burkar. Sa åt T. att komma ner och hämta två burkar, han blev ändå rörd på ett fint sätt. Sen har vi tittat på helt psycho film och skrattat en massa.

När jag blir stor ska jag bli som Manne i Manne the Movie. Han påminner ändå så mycket om Jakob, haha. Och ja, du finns fortfarande i mig och jag känner ändå fortfarande hur du luktar när jag blundar om natten för att sova.





Varför måste jag alltid vara så emo? Så tom jag är utan henne.
Tack för att du finns T. Schysstaste grejen vi har på gång med nattliga besök fyllda av angst & stördhet. Dont ever leave me, bitch.

När jag tänker på det så känns det som en klassisk kärlekshistoria. Lite som Casablanca, när de skiljs åt i slutet utan att veta vad som kommer att ske efter detta. De säger farväl och skiljs som vänner, men vill inte egentligen båda två att de ska stanna? Går det ens? Nej, det gör inte det. De skriver brev till varandra, saknar och längtar men det är omöjligt att någonting skulle ske. Av så många olika orsaker.

Rent reflexmässigt skär det i mitt hjärta. All kärlek går förspilld, passionen regnar bort i avloppsröret, rinner längs med gatan och blir en virvel strax innan avloppet slukar allt. Som ett stort svart hål. Fy fan vad jag tycker synd om dem.
Men jag kan inte sluta undra: finns det någon som någonsin kommer att känna så mycket för mig?


Denna fick mig ändå att skratta, mitt bland all sorg.


Det är dags att bli seriös igen. Denna är till dig. Jag tänker på dig och mitt hjärta gråter för dig. Hade aldrig någonsin klarat av att leva ett liv där jag vet att du inte längre finns bland oss.


"Johnny, Johnny vart ska du gå, jag är så orolig för dig i kväll",
men Johnny han sa bara: "Ut!"

MISTER INCONSPICUOUS

snyggaste. nu ska jag bara göra en riktigt stor med.

3.14159265
Jag har världens snyggaste byxor. Igen. De är nu sydda och nästan lika bra som de var förr, om inte bättre (förutom fenomenet att det känns som att man går sidleds, som Dr Zoidberg).

Vi ska skaffa Walkie Talkies (läs: jag snor chrilles) och sitta och snacka och störa varandra hela tiden. Så maxat. Istället för att sitta och skriva idiotsaker på msn!1

Idag kom blondinen hem, fast hon var inte särskilt blond längre. Kul, förutom att hon börjar med att kasta twix i ren hysteri och visar klart och tydligt att det bara kommer bli ännu värre, så jag gittade så snabbt jag bara kunde. Hoppades på att springa på nån när jag var i lund men äh, det sket sig. Sprang bara på nån som liknade Maja och det var.. ehm. Angst.

Så, jag var på loppis och sånt och sällskapet köpte LOKET-PIN! GNH!½ Så skruvat, så hett. Själv inhandlade jag en t-shirt som egentligen är lite missvisande för min är ännu större. Men men.

Sista dagarna har jag varit helt yr av febern och tuschpennorna. Ritat en massa för att få tiden att gå nu när jag är så satans förkyld. Att sova 24/7 är inte så kul och jag har blivit lite skadad för jag vaknar 09-10 av mig själv. ANGST! Det är lite som att få cigarettrök i ögat. Ringarna under ögonen har jag inte riktigt klurat om de beror på helgen eller på sjukdomen. Kanske både och.

Nu ska jag bli siamestvilling och miljonär. Det känns som ett bra delmål i livet.
I knew I would never see you naked again. Oh, but the whole world is our playground.
Take the night by the hand and set it on fire again.

WITCHDOCTOR
Hej dagboken.
Jag måste berätta om min helg, för den har varit så maxxxad. I fredags var jag ute med M & L ganska länge. Vi softade nere på amiralsgatan innan vi kom upp till möllan. Sjukt trevligt att gå runt till massa folk hela tiden. Hann med alldeles för många öl och 4 förfester, 1 krog och ytterligare en förfest innan jag gick på klubb med T & S! Det var ändå party och jag kom hem alldeles för sent, haha. Bästa var väl fotbollshuliganen!

Och så i lördags var jag ute med T. Satt och tog det lite lugnt (eller han gjorde, jag hade mest panik över öl), blev målade (jag fick världens fetaste, pommes med dip och en fluga). T's dödskallemålning blev ändå så bra att folk hela tiden log, pekade och.. SKREK! :D
Ja så satt vi väl på innergården ett tag med I M L. Träffade även L lite kort innan, ja LB också! Hade med mig mina ballonger som jag preppat tidigare under kvällen, det blev ändå såååå mysigt alltså. Pussymagnet! Satt på värsta bulla förfesten sen så vi gittade, jag skulle hem och lämna mina öl när jag träffade J så det blev inte så mycket utgång för min del. Stod och dansade i fönstret hela morgonen lång och skrek till idioterna nere i rondellen (som ändå uppskattade det då vi moonade med lysdioder i arslet). Bästa var nog ändå när vi skulle försöka fiska med hjälp av sytrådsrulle och en cigarett. Precis innan den var i marken så tog tråden slut! gnh så angst !:D

Söndagen var också helt lovely, det regnade hela dagen men orka bry sig. Var ute i regnet, var på loppis och sen hittade vi en soffa där vi satt i stort sett hela dan. Stod precis under en balkong så det inte regnade in. Folk lär ha trott att vi suttit där sen dagen innan. Alla var ändå trevliga och log och tyckte det var sjukt soft att nån iaf orkade sitta utomhus och dricka bärs och vara helt galna i huvudet. Så kul det lär ha varit för de som gick förbi och bara hörde en mening eller två, hahahaha. Jag måste ha filmerna!

Men du, dagboken, jag gillar dig.
Kissy Kissy!

I've got angels, I've got angels.
I've got demons, I've got demons.

Det är helt galet här utanför idag. Jag känner mig äntligen hemma här. Det är sådant här jag älskar, det är sådant här jag behöver. Möllevångsfestivalen har kommit, men stämningen har varit hur underbar som helst redan innan dess. Som jag skrev satt jag i rondellen förra helgen, idag kommer jag hem och möter glada människor överallt som ställer upp för varann och de som kommer för att njuta av att äntligen kunna passa in någonstans. Jag vet att jag inte passar in alls, någonstans.
There's nothing nice around me
Nothing nice about me
Oh almost everyone agrees

Så, jag hörde att du var tillbaks. Varför blir jag alltid så konstig då? Och kan någon svara på varför jag drömde om dig dagen efter att du kommit hem, trots att jag inte visste överhuvudtaget att du var här? Det är den enda drömmen jag har haft på snart 2 eller 3 månader. Du mår bra, vad skönt. Det är dags att mätta själen, J. Denna är till dig.
You had come back from the dead
You were playing so fine
Scooping up the soul of the wine

Min syster är bortrest och jag hatar henne för det. Hon borde vara här nu, underhålla mig och umgås med mig. Vi har för djävla roligt ihop. Fatta att dra igång singstar nu och battle mongisarna utanför fönstret. Som gången när babbarna började sjunga tillbaks, haha. De är ganska trevliga de också, åtminstone när de sjunger afrikansk schlager och säger "hello babbas, hello negros!". Det verkar som att jag ska ner till Deep ikväll. Finns inget skäl att inte gå dit, mer än att jag är trött, lovat alla att komma förbi & att det inte finns en chans i helvetet. Haha. You've charmed me with your small subtle wit.
so bark my little pets
hark! i can see those silhouettes go to war
and rape the Earth
and keep on smoking your cigarettes

I IS A BURRITO
De spelar ändå jazz i parken och nån lyssnar på opera. Det är sjukt mysigt att kunna sitta med öppna fönster och njuta av vädret. Även om det kanske ser lite mörkt ut så är det sommar i luften och en gång om dagen så träffar jag en väldigt vacker kvinna som man kan tänka på. Nu har jag inte en susning om vem det är under fasaden och det är lite det som är charmen också. Fast jag måste ändå lära känna henne, så man kan umgås som normala människor.

Regn i luften ikväll.
Jag drömde om J. inatt. Jag har drömt om det där huset förr med, det påminner om s. nation typ fast det har minst 80 våningar och mängder av hissar. Paniken av att rusa runt och inte hitta rätt och ändå ha en känsla av att man är för högt upp i luften gör att man inte känner sig riktigt utvilad dagen efter. Vet inte riktigt varför jag drömde om henne. Har väl iofs känt mig lite.. sviken. Kom att tänka på det häromdagen och blev ledsen. Väldigt ledsen.

I fredags blev allt bara helt galet. Horoskopet handlade precis om det jag tänkt göra, och när det står "det kommer gå utmärkt" så får man ju ändå lite råg i ryggen. Men fakk heller att det blev så. Jag är ganska ledsen för att det blev som det blev.

Shit vad ledsen jag verkar vara. Det är bara ibland, som när jag jobbat hela dagen, som det märks tydligast. Annars är det lugnt. Måste ändå börja ringa runt till folk lite mer spontant. EVERYBODY GET RANDOM!

Café i rondellen i söndags, bakisdegade hela dan i en soffa.Vegetarisk lasagne! Nu ska jag äda!

(S)LAUGHTER
Stagger Lee säger:
filmen sög förresten

Stagger Lee säger:

pappan våldtog dottern och dottern fakka upp så inte en djävel fick pengar och advokatfittans dotter dog i hiv
Stagger Lee säger:
djävla sprutjonkare
Stagger Lee säger:
japp! ;D
Douglas säger:
jag som precis laddat den=p
*** vilken timing för en spoiler :D
nu ska jag sluta bli helt sned när jag är skitfull, jag ska bara vara heywild i fortsättningen. utan mobilen då, förstås. nästa helg så ska jag äntligen få träffa mina nära & kära och en flaska brännvin eller två!
jaåigår var knugen kokos!# tack. återupplivade en gammal bekantskap, såg två djur gå loss på varann & skrev roliga sms. jag har nog ändå lika mycket humor på fyllan som jag har problem med att inte flippa :D
och jag hade ändå inte klarat av att bli sömmerska när jag inte ens kan nåla ihop ett par byxor ordentligt.

kissy kissy

------------
alltså, det var ändå skönt att ångestpromenera innan idag. gick runt, runt åt helvete och tillbaks. söndagar är bra dagar. nu har jag precis fått en syratripp av sibylla.se & spam.com. helt sjuka prylar.

MVH
igår flippade jag bara med er, glöm att ni läst det. nu ska jag "diska", laga mat & klappa katt. fetaste linen ever fick jag höra igår, det är skrämmande imponerande med players.
heahehe, ja såatteh.. tur man har självironi.

DIN SMÄRTA SOM INGEN FÖRSTOD
sicka guzzar, ja svär på mannen. när hon lät sig lita på dig, de ligger å sprattlar å shunnen han boostar de i röven. dansa me huvet som flipper i havet, öppna upp å svälj hela rosengården. utanför hela gänget gapar när ja bangar deras ho's. kom ihåg guzze, efter ja fått pussy surfa www.glömmig.com.

lycka till på casinot.

BACK FROM THE DEAD
I heard it said
You had come back from the dead
You were playing so fine
Scooping up the soul of the wine

This ain't no happy place to be
There's nothing nice around me
Nothing nice about me
Oh almost everyone agrees

YOU'VE GOTTA SET THEM UP
Familj med ehm, vissa problem :D
En katt! Hej katt! Miau miau.
Ägarburgaren
Idag var jag i en affär och köpte en mp3spelare. Var verkligen tvungen, började bli pocoloco utan musik. Den är SÅKLART rosa och detta ledde till en rolig diskussion i affären om mode. Det visade sig att affärsbiträdet (äldre herre 50+) tyckte om att läsa "modemagasin" och han berättade stolt att han hängde med i svängarna och att det absolut modernaste för tillfället är rosa byxor. Sen klappade han sig stolt på sin tupé och jag hade väldigt väldigt väldigt svårt att hålla mig för skratt. Skrattade ihjäl mig såfort jag kom ut genom dörrarna, hahahaha. MODEMAGASIN!!1 :D

Jag är hemma nu igen, stormen innan lugnet verkar ha avtagit och även om jag häromdagen funderade lite kort på hela situationen som har uppstått så är det mig förbi. Nånstans i mig så var det ändå jobbigt ett tag när det hela uppdagades, men det som har följt efteråt har bara bekräftat allting om och om igen. Fast när jag var på centralen senast så var jag ändå tvungen att titta.

MOVIESTAR
Mornin' dagboken. Jag och min stalkeree trivs nog bra. Just nu sitter jag och tittar på Son of the Beach och väntar. Väntar väntar. På fredag tänkte jag att jag skulle försöka hooka upp med L. för att ta en afterwork. Synd bara att hon inte slutar förrän 23!3"21Ö. Fakkat värre.

Äh, men snart träffar jag de softa, på torsdag kommer <3 och på tisdag nästa vecka kommer <3. Idag ska jag äntligen försöka ha tag i sängdjävlar, 210 eller 240. Spelar ingen större roll, är ändå så stort att 30cm till eller från inte gör något.

Nä, you loose. Nu ska jag käka wienerbröd och dricka kaffe.


Senare inlägg Äldre inlägg Startsida