HALLÅJA FITTSVERIGE!
Världen är för liten! haha!
vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag har ingen direkt lust att dela med mig. räcker väl med att säga att snart kommer sara och life is tüü güüd rajt nåw. jag har i vilket fall som börjat spela silent hill 4: the room (igen), resident evil 4 (igen) och i helgen så hade jag the time of my life med smörgåstårta, tokfylla & singstar. djävlar i lådan asså.

G.I.JOE you're a G.I.HO, baby

POP POP POP THE GLOCK
Jag kan inte säga att jag aldrig varit såhär besviken, för det vore att måla fan på väggen och att övervärdera inflytandet och betydelsen som influerat livet.
Men ganska besviken är jag nog trots allt. Det är inte så att det har kommit ur tomma luften heller, jag har alltid försökt vara reserverad och avståndstagande. Men såhär funkar det med vissa människor. De har väl haft en taskig uppväxt eller nåt och tror att deras ord väger tungt.

Ahja, förväntade mig ändå inte detta från dig. Att fråga "är du sur?" är ju bara smöret i stjärten när det har varit uppsåtet från dag ett.
tryin' to make me feel proud

CONFESSIONS OF A SINNER
Tjackis, jag har ett par saker att bekänna. Men bara för att du krälar på botten innebär inte det att jag har total avsaknad av omtanke. Nåja, ett tag till har jag det iaf.

LÅT MIG GÅ, JAG PALLAR TJI!
Vad pinsamt att jag frågade någon nere på Sapla igår kväll om huruvida de hade helgon eller inte. Trodde jag såg någon jag kände igen (nej, inte mitt stalkerobjekt). Nja, så var det ju inte riktigt! Hon sa att så brukade hon också göra ibland. Ahja, rundade runt på stan och sov hela natten igenom i 30-minuters intervaller.

Helgen har varit rolig, även om "folk" som vanligt försökt intrigera. Det rinner bara av och får ingen effekt. Nånstans mitt i all fylla/bakfylla dök mossan & familjen upp också efter alldeles för få timmars sömn. Haha, hon sa i varje fall inget negativt om mig och om de andra hade hon bara positiva saker att säga.
Idag var hon och jag på sopis och kollade runt, hon tyckte det var överpuligt att gå därnere och köpa saker. Själv hittade jag världens snyggaste tallrik, konung kung carl gustaf memorial plate. Bild följer såklart nedanför. De som varit hemma hos mig vet att jag.. ehm, har en viss besatthet inför kungen & silvia. Hata Silvia. :/

Jag insåg att snart är det möllevångsfestivalen och jag kommer att ha technotältet utanför mitt sovrum. Borde börja boka sovplatser redan nu för det kommer ju inte hålla här hos mig. :D

Dagen till ära spelar vi Uffie.
I'm like theese cold ass bitches
I ain't ready to suck

MY NIGGA PLEASE
Mornin' dagboken.
Klockan är liiiide för möe och jag har precis vaknat. Hunnit med att gå ner till hörnet och träffa både den ena och den andre, komma hem till en skrikande katt och snygg tjej. Igår var i vilket fall som väldigt roligt och det är kul att ibland få känna att man känner sjukt många. Ibland lite FÖR många! Om bara lukas visste.. :D

Kissy kissy, boken,
nu ska jag dricka en bärs bakom mina solglasögon.

MER BENSIN KOMMER ATT BEHÖVAS
Hemmagjord spenat & färskostfylld ravioli med ädelostsås. Det blev drygt 20 stora bitar.

Som jag många gånger har sagt så tycker jag nästan det borde vara lagstadgat att alla borde få vara fattiga ibland. En av de största lärdomarna som jag tagit med mig från detta är att kunna stryka en tjuga och få en hundralapp istället. Dagens matbjudning kostar mellan 6-8 kronor per skalle, och då har jag slagit till på stort.
Jag tror att människor skulle få en utökad livssyn och att världen hade sett aningen annorlunda ut. Nu menar jag inte att jag är så djävla unik, nästan alla människor har någonsin varit fattiga och fått skrapa och vända slantarna men samtidigt har vi så sjukt många som aldrig ens läst om fattigdom. Jag upplever det 4 dagar i veckan, 9-12 & 13-16. Sicka trasiga själar det finns. Så många människor som levt ett liv i värdighet och på ålderns höst blir de förnedrade och skändade. Att ingen skäms.

Diskussionen om politik, medier och bush igår var inte särskilt rolig. Det är inte kul att prata med någon som tror att politiker har censurellt inflytande över dagens medier. :/

FO' REAL!
Snabb draft.
Mindre bra, får försöka ha ordning på färgerna senare.
Igår och i förrgår var det dags för människorna i rondellen att börja med sommarfestligheterna. Först studenterna och sen afrikanerna. Gårdagens favoriter var afrikanska schlagerlåtar! Skönt att kunna öppna fönstret och njuta av diverse trubadurer, helt gratis. Mindre kul att man hör dem även om man stängt fönstret.

DISCO-PETE
wanna save the night, pull up a floor
wanna feel alright, party galore
you got a tents gig going in france, baby
an immense gig up in your pants, baby
the kids need something romance, baby
come on, let's take a chance (ooh)

the tent's so big in your pants, baby
i'm gonna bring my friends for a dance, baby
gonna sell those tickets advance, baby

ibland saknar jag att vara ung. ja alltså, det gör väl alla mer eller mindre men idag tänkte jag på ett speciellt och kanske lite ovanligt skäl. för vi vet ju att sex inte var någon vidare grej när man var jätteliten.. ändå så blev man så uppspelt efteråt. jag hade ju en liten svart bok (textfil, jag säger då det, dagens teknik!) där jag slaviskt noterade alla man hade haft sexuellt umgänge med. en period glömde jag bort det helt och det saknas säkert 2 eller 3 personer men det kan jag leva med.
så idag kom jag på mig själv att inte ha skrivit något på hur länge som helst. kanske det har något att göra med att jag levt i långa förhållanden. hamnade iaf framför den och fyllde i ett par namn till och läste igenom listan. det var med nostalgi jag drömde mig tillbaks till alla de man varit kär i och som man gillat och de flesta av dem som har betytt något minns jag när jag var med för första gången som om det hade hänt igår.
Shouts till er alla som fortfarande kan värma mitt hjärta med blotta tanken.
världens sexigaste man. med sås i håret.

(och apropå föregående inlägg kan jag bara säga hahehahehehoahahe. ibland har jag verkligen delikat humor! :D)

REMEMBER THE TIMES WHEN...
...och (vinden) virvlar runt likt en ocean i en flaska.

MULTIKULTI
Min absolut mest älskade babbe i hela världen. Vad vacker hon är (än idag!).
Svenne nummer 2&3!
Musslor som rappar!

PÅ SIMMANDE STENAR
Stagger Lee säger:

BRE
Stagger Lee säger:
Z
Stagger Lee säger:
X

YESTERDAY
Sissan & Janne med skolkataloger
Äpplegott, för i honnan!

SUNDAY, LOVELY SUNDAY

Spaning på möllan.
Min nya recepthörna. "Ät för fanken!#@", haha.


Denna är bra på riktigt. Zünth!

Sen går det bara utför, hahahaha. Måste tillägga att det här är seriösa människor!
Umtz Umtz Umtz! :D


Ännu mer bra zünth ;D


Nya Front 242!


Bästa till sist! OMGWTFLOLBBQ ATSKAHAH

PLEASE DONT SAY YOU'RE TIRED
(let me taste your tea with honey)

Gud vad jag hoppas att jag får börja knega som tågkontrollant. Det hade verkligen varit guld för mig. Har ända sedan jag varit liten velat arbeta på en arbetsplats där folk ständigt är i rörelse. Där man alltid kan se människor vara på väg någonstans. Jag tror det är just den känslan som fått mig att bli helt romantisk och varm inuti när jag besöker storstäder. Alla person har en egen historia. Barnet som är på väg hem efter att ha varit ute och tränat fotboll, pensionären som varit ute och strosat runt och som vägrar att se på världen som den ser ut idag. Alla ungdomar som varit ute och träffat vänner, alla som är på väg hem till familjen från arbetet.

Det är egentligen därför jag vill jobba på en flygplats främst av allt. Ute på kastrup. Se alla lyckliga personer som reser världen över. Idag finns det inte längre några avstånd, vi är så sjukt multikulturella. Flyget har mer och mer tagit över bussens roll. "Nästa Beijing. Pling!"

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida