Top Model Season 8 & 9, tantmussla och en stor djävla skål glass med strössel och sås.


Min glasstårta

Igår var en skön dag, åt frukost nere i parken i brinnande solsken och sa helt galna saker hela tiden. Det finns lätt bara en person som gör mig så koko. Insåg att jag egentligen borde ha en diktafon och spela in alla galna saker jag säger. Kanske en kamera med, för såhär i efterhand har jag börjat ångra att jag aldrig finns med på bilder.
Det finns inga minnen att skönmåla och hajpa, det finns inget bevis för att jag överhuvudtaget har funnits. Så då är frågan, finns jag överhuvudtaget? Är det en dröm, en inbillning? Snälla gör mig levande, gör mig till en del av dig.

"Som att försvinna in i meningslösheten..."


så sjukt


shit sicken lökig ålder


åh vilka heta skor


bittra kvinnor är för söta

Till slut vill jag bara säga
- I winz you.
"FUCK OFF, BITCHMOTHERFUCKER".

- ...prick!
- Wait, whudda ya saaay?
- I said you a PRICK!
- yeeeeeeeah, you knooooowz it. aha.

För jag har cheeeeeeeese.

Fattar inte ens varför jag steg upp ur sängen idag, så meningslöst som det är idag har det inte varit på djävligt länge. Ahja, för att citera fyllecitatet nummer ett: SKIT I DET. NU GÅR VI!

Jag tycker synd om min syster, hon har värsta angsten emellanåt. När hon kommer hem ikväll ska jag skicka Mert a testvéred vagyok till henne så hon blir lite gladare. Apropå musik, idag hittade jag Modeselektor & Puppetmastaz, riktigt fett. Längesen jag hittade någon ny bra tung elektro / grime.

Nu ska jag nog sätta mig i fönstret igen med kaffe och förundras över hur djävla blåst mänskligheten är. Känner mig duktigt cynisk och djävlig idag. Kärlek på det!
Såatteh... så är det.


Hallåja baby, tjenis läget?






Hogyha arra ébredsz reggel, hogy kicsi ez a világ,
és bárki bármit csinál, az minden a te hibád.
A holnapot nem látod, mindenki utál,
mert kínszenvedés minden perc, jön nap-nap után.

Hej världen, jag är östeuropé. Värsta grejen! Eller inte. Men jag vore dum på riktigt om jag inte tog chansen och skaffade mig dubbelt medborgarskap som jag drömt om sen jag var liten. Det finns inga hinder längre, muren är väck och det finns ingen risk för att bli straffad på något sätt. Svenskarna är numera chill med det också, det är inte som med morsan som fick leva i något limbo där Öst vägrade släppa hennes medborgarskap (och därmed straffrätten) och svenskarna krävde medborgarskap i enbart ett land.
Jag ska flytta långt bort åt helvete och bara försvinna. Minns ni Werckmesiter Harmóniak? Promenera längs med huvudgatan av tillplattad lera och sitta på bypuben varenda dag med alla andra höjdare och berätta för dem om världen, om vetenskap och hur planeterna snurrar runt solen. Hej postmästaren, hallå bonden & tjenis penis bykommandanten! Heja heja! Om du står här och snurrar runt, så kommer jorden här och...

The Earth is here for a start and then the Earth moves around the Sun. And now... we'll have an explanation that simple folks like us can also understand about immortality. All l ask is that you step with me into the boundlessness where constancy, quietude and peace, infinite emptiness reign.

And just imagine that in this infinite sonorous silence everywhere is an impenetrable darkness. Here we only experience general motion and at first we don't notice the events we are witnessing.

NO NUTS!
- då blir jag svullen & dör.

Jag älskar mitt fönster och rysk hiphop.
Jag älskar kissorna och snäckan.
Jag älskar ögonen och näsan.


min snäcka

Vissa saker är bra att ha, andra är bara sjukt heta. När jag är med J. är jag King Ring, keeping eastern europe together. Ser fram emot sommaren med min heta kompis. Min flickvän är väl helt okay hon med, hon kan också få komma. Fönster kaffe öl godis & skönhet. Lätt det får bli en husmorskurs också.

Nya skor och mamma på ingång med MC CK & Turdface och kakor. Det blir (nästan) inte bättre. Nu ska jag dricka kaffe, bli kissig av havet och sitta i fönstret.

Saar vi haj. <1 <2 <3

HEJ GAY!
Jag surfar youtube. Krejsi katt, Arabic techno umtz & FJORTIS LOL. Sjukt bra musik. Ahja, folk är helt pajade. Inte nog med att jag inte kunde sova ordentligt inatt (fucking hittepåmat alltså) så vaknade jag vid 4-tiden av att det sprakade och hade sig som fanken. Tittar ut genom fönstret och visst fan har nån fått för sig att elda pallar & bråte. Wee. Ahja, de pajade ju ingenting så låt de leka och ha kul. Nä, nu ska jag hoppa in i badet.

MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Jag ska fan kroka henne.
Saaar vi haj gay, naaej.

Men då var då & nu är nu,
varje dag som den första,
i resten av våra liv.

Fanken vad jag är usel på att skriva texter men jag gör det ändå. Jag menar, vad ska man hålla på och trilskas för och ge upp för i onödan? De andra som är DUKTIGA är fanken lika usla, de har bara självsäkerheten att övertyga alla andra om hur bra de är. Jag önskar jag vore lite mer självsäker ibland. Som idag, jag gjorde två låtar. En handlar om JKNC (lista ut den om ni kan) och den andra om Katze Miau Miau. De är inte bra, men de hjälper mig att få ur skiten ur skallen, särskilt när jag har ett problem som jag bearbetar genom att sjunka ner i musiken.

Nä jag babblar bara på forever and ever and ever and ever. Nu ska jag kolla om Worms & Desperate Houseviwes är nerladdat än!

När jag tänker på J. så sjunger mitt hjärta alltid detta:
Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted

Dröm sött, om bomullskatter och salamipirater, min lilla brödkatt.

All alone when you can't see
The cats will be your company
They come to cuddle when I leave

You say you want me, you want me to go
You say you want me, you want me to stay
You say you want me, you want me to go
You say: it's ok!


jag om tre år :/ :\ :/

jag är en objuden gäst, jag är din sämsta vän
chansen du fick som aldrig kommer igen
alla dar som har gått lite för fort
å allt som du önskar att du inte gjort

jag är den du är i varje steg som du tar

tanken som du tänkte, jag är känslan som du har


och istället för att bli ännu mera galen sysselsätter jag mig med att fylla tomheten med fingrarna långt ner i halsen. heja heja.

The Hungarian Connection.

I got a nickname for all my guns
A desert eagle that I call Big Pun

A two shot that I call TuPac

And a dirty pistol that loves to crew hop

A tek 9 Imma call T Pain

A 3.8 snub Imma call little Wayne

Machine gun named missy so loud

it go eeeee ow eeeee BLAOW


Har precis gjort två par BO-OMB's, som de heter på svenska. Hata fukkin' svenska urusla översättare. Förlåt S. men så är det! Svarta, lila & vita. Verkligen hatar cernitlera, det färgar av sig så sjukt mycket och är helt retard att jobba med. Men det blev ganska bra till slut, vi får se vad folk tycker om dem. Ska försöka hooka bild på det sen, glömmer alltid mina sladdar överallt.

Jag & Turdface har börjat med att äta glass lite då och då innan hon börjar jobba. Hon tvingade med mig hur långt som helst idag och jag är fortfarande osäker på om det var värt det. Förresten, folk med beslutsångest, bästa sättet att tackla är bara att göra som jag. Orka stå och välja och hålla på, bara kör med "Ge mig något gott!" så ordnar sig resten. Och har de dålig smak, ja då vet du till nästa gång. Haha. Folk brukar bli ganska roade av det där med, både på Grafitti häromdagen och på Glassisen idag. Fick potatis och saker extra & idag så diskuterade tanten med oss jättelänge om vem som skulle få bestämma vad som var gott åt henne. Ska lätt välja foxy lady nästa gång, hon lär ju ha bättre smak än chunky barzan.

Näfanken. Peace out.

"I GOT A NICKNAME FOR ALL MY BIG 'UNS!"


Now playing: Afasi & Filthy - Oj.Oj.Oj

Herregud vad allting är fucked up. Det är väldigt fint och så, men gapet till verkligheten växer hela tiden. Står nästan helt hjälplös inför problemet. Zum zum zum-za zum. Jag gör musiken och försöker dra ut allting så jag kan tvärdäcka istället för att ligga och höra vartenda ljud i hela staden eka i min överivriga skalle. Mitt pannben känns fanken som en antenn som drar åt sig allt. Smack!

Nej vad emo jag är. Haha, jag har ganska roligt och sista dagarna har jag både haft beef med gäss och sett på fotboll och blivit riktigt sjukt full. Åh ja och älska folk som blir arga när man kastar ut dem från sin efterfest. "Heya det är dags att gå." "Eh nä varför det?" "DÄRFÖR EGGHEAD". Bästa var ändå "ni vet inte vilka jag känner". Lolz, idioter, försök inte ens!

Jag har hookat med J, han ville jag skulle hjälpa honom med ett par saker inför hans vernissage. Vore skitkul, men vi får ta och snacka mer om det när han bjuder på middag. Han visade mig ett par riktigt schyssta grejer, inte bara fotografier utan musik med. Ja förresten, sa jag att plattan är färdig? Den ska bara ha text/sång & mixas. Whoopsy, jobbar redan på platta nummer två!

Jag vill tacka livet, som gett mig så mycket
det har gett mig ljudet och hela alfabetet
Så att jag fick orden, för tankarna jag tänker
DRAMA-LOLZ. Fcking piss. Tacka vet jag min skrivbordsbakgrund.

Senaste dagarna har jag varit bakfull konstant. Eller full. Jag vet inte, det har bara flutit ihop. Dagen efter valborg var jag bara törstig och bakfyllan kom först dagen efter, sen söp jag bort den och så fortsatte det. Idag är jag bara förstörd. Säkerligen lika vacker som när Sara var här och vi gick på debaser, kolla bilden liksom. Jag ska nog skaffa en fitta i huvudet igen, det var lite sött och jag saknar den.


Inte sovit och slutat jobba 01


"AZ ANYÁDAT, SUG MIN KUK!"

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida