Hej élet, kutya élet, ennél szebb nem lehet.
Hej livet, djävla hundliv, finare än såhär kan det inte bli.

vaknade upp häromdagen och kände mig så otroligt ledsen. måste ha drömt om honom, för han fanns fortfarande kvar i mitt huvud när jag öppnade mina ögon. det är meningslöst nu. det som fanns att räddas finns inte kvar. no more, no more.

J:
Inális, kanális, szeret a babám is,
Enyém leszel kisangyalom,
Ha bánja anyád is.


det är roligare att skvallra än att sitta och må dåligt. i love my job, sitter och skvallrar större delen av dagen och äter godis. ibland kommer några förbi och snackar lite skit och har knytkalas med kakor och kaffe. har man extra tur får man extrahjälp från produktionen och då är det ännu roligare, då kan man sitta och fröjdas i saftiga asses och skicka hemliga lappar. haha.
för övrigt så tar jag mitt jobb seriöst, det är inte det. jag tar det nog faktiskt seriösare eftersom jag har så roligt där. ja och apropå jobbet, så många nya som man känner på ett eller annat sätt som har börjat där sista veckorna! M & L t.ex. trodde aldrig jag skulle se L igen, särskilt inte på jobbet! haha, weird. Nu ska jag bara fixa in K och M också så blir vi en enda stor familj.

Hej Sara. Jag saknar dig ur det djupaste fluffigaste stället i mitt hjärta.

Life, life is all right on the Rhine
No, but I know, but I know
I would have no where to go
No but there's nowhere to go, to go

and I will love to see that day
that day is mine
when she will marry me outside with the willow trees
and play the songs we made
they made me so
and I would love to see that day
her day was mine

och nu, nu ska jag till jobbet och hälsa på gamla nära & kära från en tid då allt var så annorlunda.

Start wearing purple wearing purple
Start wearing purple for me now
All your sanity and wits they will all vanish
I promise, it's just a matter of time

Start wearing purple is a reference to when people start growing old and crazy, they tend to start wearing purple because the color purple is a very sane color for them. Something about purple comfortss the mind.
Just think of all those women that you wish would of started wearing purple for you.

nu är klockan... hm. två minuter i åtta. helt okay, kan jag leva med. theo ligger bredvid mig i soffan och sover helt utslagen, jag lyssnar på dre & snoop - deep cover. varit ute på svartis och blivit kompis med en massa vvsare från kävlinge, blivit introducerad som "åh ellos f.d." och skrattat åt alla idioter som är helt osmidiga och indiskreta med sina vanor. tsk. så kassa de är. hoppas de knasar.

just nu så sitter jag och väntar på att min sista langos ska bli färdig. det är ändå så skönt, sitta och käka riktiga lángos med vitlök/olja och gräddfil ovanpå. shit så gott. bästa är att klockan är way past bedtime och att jag precis poppa två X. mmhm. love. benso. ja och förutom det så håller jag på att skratta ihjäl mig åt det mest osannolika någonsin. alla jag träffat som flyttat in till möllan har gjort bort sig kolossalt när de kommit in, men sedan ändå lyckats reparera det. i det här fallet kommer det nog aldrig att gå, hahahaha. alltså fatta:
jasmin och per. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahaha. undrar om jasmin har fått braindamage eller tagit E ikväll. jag dööööööör, det är så humor. :D


nä, lejonkungen & skönheten och odjuret i veckan. och pyssel med mina homegrrrls. och n-cupcake, såklart. hah.

Yeah, and you don't stop (cause it's 1-8-7 on an undercover cop)
Yeah, and you don't stop (cause it's 1-8-7 on an undercover cop)

When you die,
You stop drinking beer.
When you die,
You stop being here.
When you die some people cry.
When you die we say goodbye.
Yeah.

When You Die - Barnes and Barnes

den ruttnaste och vidrigaste veckan någonsin. fy fan vad jag verkligen hatar ALLT idag. överansträngde mig på arbetet precis innan vi slutade, min rygg spänner så mycket åt ena hållet att jag går helt åt sidan och jag skar upp hela armvecket så det blödde rejält (nagelbanden med, men det är vanligt).
jag tackade nej till skjuts från jobbet in till stan idag eftersom jag trodde jag skulle bli hämtad och få mat med mig hem, men nä. så idag får jag lägga mig hungrig och utmattad, då mitt kylskåp dog i måndags och jag har fått kasta all mat. inte nog med det, jag fick i panik försöka hitta gunnesbo station. slutade med att jag irrade iväg mig åt helvete och fattade inte halv sju om var jag var. till slut kom jag fram iaf.
jag har inte fått sova mer än 4 (en dag fick jag sova 5) timmar per natt sen i måndags. det är väl ganska okay, förutom att jag jobbar heltid på utskepp vilket är ganska slitsamt och tröttsamt både för kropp och själ. det har målats i lägenheten på morgonen och jag jobbar kväll, och så har jag fått städa bort allting från fönster för att det skulle målas. har även tvättat fönster, wee. eh. eller nåt. köket fick jag rensa helt och hållet idag eftersom de ringde vid 8(!11!") och berättade att de kommer med nytt kylskåp en timme senare. eh ja tack? ring när ni står utanför istället.
jacqueline har mått jättedåligt och jag har också varit helt chockad och inte riktigt.. äh jag vet inte. jag mår inte särskilt bra heller i vilket fall som, både för jacky och för c. tragiskt och oförståeligt.
ja och pengar har jag inga heller. hade precis handlat mat för 500-600 spänn när kyl&frys pajade och hade en ganska okay matkassa för resten av månaden, men ingenting mer. morsans bromsar var helt slut på bilen och det var bara metall kvar, så hon fick låna pengar till nya bromsklossar framtill, vilket tärde ännu mer på det lilla jag har kvar. ah fy fan alltså, jag har verkligen nada kvar att äta, ännu mindre att leva på.


nä fy fan alltså. nuff said.

nu ska jag på cunt hunt.

Stagger Lee säger:
linnet! säger:
hon har gråtit lite, och sagt några taskiga saker.
Stagger Lee säger:
gråtit för att de var så duktiga?!
jag gillar henne, hon är typiska "kulturell tant 55+".
kishti in my heart
Iwillgiveyourdadablowjobforcash säger:
hon är mer "jag gillar färg och form" kärring som blivit kompis med agneta sjödin
zen zen zen zen memememe flabben
Stagger Lee säger:
naw nu ska du inte vara dum mot kishti
Iwillgiveyourdadablowjobforcash säger:
hehe
Stagger Lee säger:
eller mot agneta sjödin?
haha
Iwillgiveyourdadablowjobforcash säger:
men agneta sjöding får väl typ en fontänis om hon hör "huuuuummmmm"
Stagger Lee säger:
jag hade gärna badat i hennes fontän
Iwillgiveyourdadablowjobforcash säger:

jag med

hejdå mat, hej hunger.
hejdå lugn, hej kaos.
hejdå bästisar, hej kompis.
hejdå exflickvänner, hej jacky.

och när nöden kommer så finns jag där och har gjort hela tiden. sov gott, jacqueline.

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida