12:56
breathe in, breathe out.

16:59
Går det att ha en relation utanför relationen? Går det att utveckla det till något annat? Jag är ganska övertygad om att det går, med rätt person. Det är lätt att lura sig själv men jag försöker hålla mig själv så realistisk som det går. Jag är inget helgon, min personlighet tvingar mig till att försöka se något ljust och vackert i allt. Det är det som får mig att må så dåligt men samtidigt är det också det som får mig att kunna må bra och njuta av livet. Nej, jag är ingen bitter gammal man. Jag kan fortfarande känna med hela kroppen och framförallt, sätta någon man håller av i främsta hand.

Jag har svårt att se en annan framtid. Lev livet, älska och bli älskad. Är det så här det är att vara vuxen? Låt mig aldrig bli gammal. Jag vill leva fri och dö ung.


i know you're feeling real low
calling on all my
i want to make it ok
i want to show you i know
and it will be all fine
i want to take it away
take it away



idag är regnar det och jag lyssnar på brian jonestown massacre.

03:35
whatever happens i will still be here, for you.
och nu, nu ska jag spela musik för dig.

23:27
Igår innan jag gick och la mig levde jag film-liv. Det känns verkligen så i efterhand. Jag dansade ute på gatan och sen låg jag med bar överkropp och rökte till bra musik i vackert sällskap.

Idag var mindre roligt. Eller ja, nu är det väl ganska roligt. Somnade någonstans runt 0400-0430 och blev väckt en timme senare av att det står tre spaggebrudar i rondellen och skriker "ANNA DIN HIOURA KOM NER JAG SKA DÖDA DIG!".
Kollade över till andra sidan sängen och skrattar och tänker inte särskilt mycket mer på det. Somnar om och vaknar gång på gång av idioterna som vägrar ge upp. Insane, det var som pilska hankatter en midsommarafton. Så jag öppnar fönstret och börjar käfta emot dem, "din djävla fitta gå hem till din mossa och sov". Enda skillnaden var att de blev ännu argare men som tur var så höjde de inte volymen i varje fall. Jag har nog inte sagt det innan men jag skulle vakna 08 för att gå och diska och räknade inte med att se en säng förrän runt 19-tiden igen. Så jag blev vuxen och det är fortfarande skrämmande. Jag MÅSTE fortfarande ha varit berusad för jag ringde 112. Haha, fatta grejen 112! Bizarre!
Nåja det hjälpte inte ett skit och jag fick en trekvarts sömn i varje fall. De gick nämligen hem och bytte till mjukisbyxor. De satt fortfarande kvar när jag gick till jobbet vid 0840.

Kocken Conny från gotland och jag hade följe hem. Mucho trevligt, men inget slår vad som väntade när jag kom hem. Det gick rakt in i hjärtat precis som parfymen som ligger kvar i luften.

Kära dagbok.

Idag har jag haft trevligt, väldigt trevligt. Jag träffade min provider & sen mina två vänner linnea & lukas. Det visade att min teori om att världen är liten stämmer och att det inte krävs särskilt många hoppa i relationskartan tills alla känner alla.

Vi hamnade efter mycket om och men på synthklubben CRUSH som spelade popmusiken hela kvällen. Det var gulligt eftersom vi (jag och linnea, lukas bara surar) verkligen trodde det var synth tills vi kom innanför dörren efter 70kr. Nåja, jag fick till och med dansat och insåg att det där stället går jag aldrig mer till. Länge leve tondöva DJ's som vill droppa hela sitt musikarkiv, nevermind att det är osammanhängande och folk inte kan dansa till det.

Strax efter att bruden i spygrön tröja började göra knubbsälsdansen började de spela håkan hellström. Det tog inte många sekunder innan ställets mest populära popkille tog tag i min hand och plötsligt var det bara vi på dansgolvet. Jag kan utan att överdriva säga att vi var det snyggaste paret på hela kvällen. Efteråt var han så euforisk att han bestämde sig för att hångla upp mig. Då gick jag hem och stekte lasagne och skrev fyllesms.

Imorgon ska jag laga wok och mysa.

God damn, she's hotter than Pharrel Williams.

16:23
I need someone to hold my hand when i fall out of this world.

12:30
Why do you wake up in sweat dear Romeo

Why does you face turn away from me

What is the pain that you are going through

What is the secret that I cannot see
?

Mitt arv från Ungern är ganska jobbigt att handskas med ibland. Visst, jag är svensk. Samtidigt hör jag verkligen inte hemma här, det kliar och kan vara ganska ångestfyllt emellanåt. Flytten till malmö hjälpte lite, här är det alltid liv och rörelse. Man är omgiven av så många och ändå ensam. Men samtidigt, efter att ha bott där nere så många somrar så känner man ändå en brinnande känsla inuti en, man vill ha mer. Själen behöver det. Högt & lågt i en stor kakafoni. Man kan andas in historien där nere och vart man än ser sitter det kulhål kvar i husen. Vad har vi här? Vi ställer ut drottningens balklänningar och anser det vara ett världsarv.

Jag är så riktigt dösugen på att gå ut på en balkan-svartklubb snart. Det var längesen, så kan man stå och dansa till "the no smoking orchestra" och släppa loss. Fast jag ska verkligen inte klaga, piratfesten var en höjdare. Jag misstänker att jag har druckit för mycket på sista tiden då alla klagade på min rom-grogg. Den var ju mild!

Vi hamnade i någons garage och cruisade i jeep efter att bartendern på golden kom med det underbara uttalandet:
"- Jag röstade på moderaterna. Moderaterna gillar inte invandrare. Jag är invandrare."
Word, kompis. Jag vet exakt hur du känner dig.


Sandokan, sandokan, újra tüzben megyünk vagy a vízbe esünk

17:10
it's in the way that she poses
it's in the things that she puts in my hair
her stories are boring and stuff
she's always calling my bluff
she puts the, she puts the weights into my little heart
and she gets in my room and she takes it apart
she puts the weights into my little heart

i said she puts the weights into my little heart

jag måste få påpeka att livet är riktigt lökigt emellanåt. okej, jag borde verkligen inte klaga. för det har varit djävligt bra de senaste två- tre veckorna och nu har jag extraknäck med. men samtidigt, usch. jag är trött på att hora mig för att ens kunna skaffa ett sunkigt kneg. trött på att vara ensam. trött på att inte kunna somna som vanligt folk.

* jag önskar jag kunde få folk att må bra
* jag önskar att jag kunde få leva i min drömvärld
* tänk om jag kunde få försörja mig på mitt intresse!

fast mest av allt är jag nog bara trött på mig själv.

Senare inlägg Startsida