Mad creds till Saerun Norén för fotografiet. Sjukt snyggt.

Och nu över till en text jag velat lägga upp i flera dagar.

Run - I'll do no more this walking
Haunted by a past I just can't see
Anymore

Jag har kommit till en punkt då jag undrar vilken underliggande motivation som ska få mig att ta mig igenom det meningslösa och förmodligen totalt slumpmässiga fenomenet "livet". Tror inte det handlar om någon depression längre utan om en insikt om att jag måste gå vidare. Eller gå tillbaks? Fast jag vill inte se tillbaks, jag vill bara springa framåt och aldrig vända huvudet bakåt. Då måste jag stå till svars för alla handlingar och syna mina val, stirra in i min själ. Det var väldigt längesen jag rannsakade mig själv och gjorde bot. Hade jag fortfarande haft kvar den andra halvan av mig själv som jag idag saknar? Min soulmate som jag träffade och kände direkt att jag hittat hem till mig själv? Det är underbart när man träffar någon som gör en hel. Frågan är om det är värt det i slutändan. Jag kan garanterat säga att jag aldrig någonsin kommer bli mig själv lik efter henne. Egentligen har jag det nog inte så illa ställt ändå. Problemet är bara att när jag ser framåt i tiden så... finns där ingenting. Gigantiskt tomrum. Och när jag ser detta icke-existerande surrealistiska hålet så inser jag plötsligt varför det är så
och det gör mig konstigt nog inte det minsta ledsen.
Jag kommer aldrig att få uppleva det.

So start another fire and watch it slowly die.

I live alone, I cry alone
I'm on the phone but noone speaks
I never sleep, I never need

Jag hatar när det blir såhär. När jag bara borde stänga ute alla andra för att klara livhanken själv men jag är för korkad för att göra det. Kom kom, era problem är min ångest. Kom kom, era problem gör så att jag inte kan sova om nätterna. Tänkte skriva att jag är besviken på mig själv men jag insåg att det är jag inte. Det är såhär jag fungerar och jag tycker innerst inne det är något vackert med det. Men varje gång jag gör det dör en del av mig. Jag har stängt av mig själv och mina känslor och går på någon konstig form av självbevarelsedrift nu. I vanliga fall hade jag inte brytt mig om det ett skit, hade tackat ja till att jobba sönder mig utan att tveka. Sånt här händer med jämna mellanrum men för fan, när det går ut över den enda jag bryr mig om så orkar jag bara inte längre. Jag ORKAR inte det här själv ...fast jag kanske alltid har varit såhär mot henne?

Bunny? Förlåt mig.

Ska tappa upp ett bad, ladda min ipod och drömma mig bort någon annanstans. Det här håller inte.

And all the flowers in her hair
How my heart jumps through the air,
just as much as our mouths were wet


i love you all the time, except when you are mine
to be with you is a crime



ex-girlfriend, how you been? i see you still
tryin to fuck with other women men, remember when
i first met you in my cousins house, a week later
we was fuckin on your momma couch, now it's been said
that big girls they don't cry, but they damn sure lie

that's fucked, that's us, niggaz know where to catch me at
1-800 GET-AT-ME


80-talet blir aldrig omodernt. hurfan kunde även de mest deprimerande sakerna bli roliga? dagens hyllning går till den generation som var små när de fick se berlinmurens fall, glädjen och fyrverkerierna överallt. nåja. jag jobbar i drygt två veckor så jag är mer eller mindre onåbar. skriv ett sms.

jag insåg precis att jag bara ska hålla käften och bestämma mig för en genre att gilla. för det funkar inte att sitta och lyssna på värstavärsta 80s med röda högklackade för att sen hoppa över till puffs, grills & humvees. måste bara få säga att jag inte direkt går igång på mycket av det: jag gillar extremiteterna. hittade värsta feta låten: juvenile - the way i be leanin.




i've been away from you for far too long
too much chances make my heart go frantic
i wanna tell you what's been going on, operator give me trans-atlantic

i sit alone as the night goes by
stare at the phone and wait for your reply

what in the world is coming over you
how come you're acting like a total stranger
i try to reach you but I can't get through
i got this feeling that my heart's in danger
i got your letter it was perfectly clear
having a ball, and wishing you are here

- Sheena Easton - Telefone (Long distance love affair)

- http://www.youtube.com/watch?v=ESQMfTg5M0c

jag ska titta på "a scanner darkly" ikväll. vad jag kan se av stillbilderna så verkar den vara sjukligt snygg och vad jag har hört ska den vara översnöig och den är filmad med rotoscoping som innebär att de har filmat skådisarna och sedan målat över det. det var längesedan jag såg en bra snöig film och temat gör mig verkligen inte besviken. övervakning, drogmissbruk & misär blandat med existentiella frågor om människan.

“Seven years from now everything you do will be recorded.”

nu ska jag snart hem och lära min morsa att lyssna på riktig ganstergrillmusik. strax efter att jag skrivit ut en bild till håkan! håååkan! haha.
---
jag har mina röda fotbollsstrumpor på mig idag. de som känner mig vet vad det innebär. mamma såg dem och undrade direkt vad som har hänt. vi pratade lite över en kopp kaffe och sen gick hon och handlade och lagade chili con carne åt mig. fyfan vad hon är bra ibland när hon orkar engagera sig. fast jag klandrar henne inte det minsta, hon har så djävla mycket att bära på också. men ibland saknar jag faktiskt henne, närvarande.

idag går världen under. jag ORKAR verkligen inte det här hamsterhjulet längre, jag springer och springer men når aldrig fram till något bättre. nu har jag dessutom så djävla dåligt samvete. kanske jag inte borde ha det men jag har det ändå. det har alltid varit min svaghet, jag tar på mig alla andras problem. precis som om jag inte hade nog ensam. skrev ett sms till någon som undrade vad som var fel. när jag var uppe i 2½ sms så insåg jag att jag inte hade råd att skicka så många sms så jag tog bort hälften. dessa förbannade djävla pengar. för att avsluta denna uppdatering: jag känner mig som idiot. "lyckofén måste vara förbannat gemen som sätter mig så långt bort från livskvalitén".

There is no sheep.

"Good mornin' ladies!"
Jag ska upp om sju timmar och diska i nio. Tyck synd om mig. Är sjukt uppåt idag och jag ska så djävla lätt fortsätta lära mitt område vad de ska lyssna på. Ghettogrill bling-chaching!#@ EDIT: Jag ändrade mig när jag hittade mina gamla acid-samlingar. Nu djävlar! :D

Phoenix

Förutom det har jag kanske inte så mycket vettigt att säga egentligen. Inte mer än att det är ganska få personer i mitt liv som betyder något överhuvudtaget och de som finns älskar jag mer än allt annat. Jag har nyligen haft nöjet att få lägga till en sådan person i min telefonlista. Jag hoppas du vet om att du betyder så djävla mycket. My bitch is a one of a kind. Förresten, diskussionen om att inte vara enkelspårig igår var högst roande. Och sugar, jag är ledsen för att du fått möta de inavlade skåningarna first-hand nu. Det var inte meningen att det skulle bli så.

I'll die for my niggas.

Brandy

Crystal

my baby never let me down, thats why i dont let her go
she the shit
she the shit
she the shit

i love my girl cause she knows she the shit
she acting kinda ill but she aint scared of the dick


Alla censurerar samtalsämnen. Medvetet eller omedvetet gör vi våra ordval. Den kalla verkligheten kommer oftast inte fram. Det är därför jag är så glad över att ha en vän som man verkligen bara kan spy ut allt för. Och om sanningen ska fram så är det i 90% av fallen djävligt underhållande också. Folk önskar världsfred, jag önskar bara att alla kunde ha någon som Esbjörn.


Mitt liv känns som ur en film. Sånt här händer inte annars. Det är nästan som en parodi på en revy med christer & christer. Det värsta är att jag känner mig som fjorton år igen.

Det är ganska underhållande att inte ha internet. Jag har levt som en kyrkråtta i över en vecka i tron om att jag inte haft ett enda öre kvar. Så idag efter jobbet (stekte 150ish pannkakor, wee) så ringde jag runt och fick reda på att jag haft 2500:- på mitt konto ett bra tag. Det innebär feta pimphatten och fett med klubb imorgon! Djävlar vad här ska lekas pimpdaddy och sockras både på den vänstra och den högra tutten.


Vilket fult ord, tutte. Fast helt klart bättre än boppe. Eller moppe.


14:59
Kära dagbok.

Jag har fått säkert 30 nya gråa hårstrån idag. Och ett decilitermått. Chillat värre, 9kr gick det på. 10kr som babben vill ha var bara rent för möe! Nåja. Jag har saknat mina korta ögonblick då jag kopplar upp mig på det världsomspännande nätverket med sanningar. Det var längesen jag hade dessa ögonblick, oftast frammanade av en hög dos koffein. När dessa inträffar så är det precis som att se en värld bakom denna materiella fasad. Känslor blir bilder, tankar blir ett tydligt disorganiserat kaos utav trådar. Frågan är bara om jag är stark nog att använda mig utav insikterna.

Nelly bor här några dagar, det är fett snöigt. Vi har så djävla roligt ihop. Hon kom hem från jobbet nyligen efter att jag städat och diskat. Håkan Hellström, Latin Kings & Mauro Scocco samtidigt som vi pratade om popkillar, crush, nicoles fling med mikael persbrandt (omg bildbevis i aftonbladet!), mads mikkelsen och dogge's hotness. Nelly har dessutom någon sjuk grej med att alltid lyckas spotta Timbuktu ute i min hood. "Ja, asså vi gick på samma gata och han spanade in mig så hårt. Mhmhm, finest bitch in life!"

och till grabbarna som gittat till himlen före oss passar vi diggen och tillägnar några bloss för ja saknar er när ingen passar rizla, ni e hedersgästerna på min livslista

UPDATE:
Sådär. Nelly drog med mig ut på det fetaste ever och jag missade mitt kalas. Haha, jag fick druckit ännu en kaffe och pratat med alla pensionärerna som tyckte att nelly hade ett så "lent och fint ansikte". Bingo äger och djävlar vad vi ska dit igen. Så var vi hos polacken och hälsade på med. Shiiiiiiit, mannen. Shiiiit!


Flow

15:55
romeo's job has no social term
jerking off is made for the losers
instead of wit he sells his sperm

and every day just the same
romeo's shame in black suitcase

jag har saknat att leva.idag andas jag, luktar och känner på världen.nu, nu ska jag bege mig hemåt och skrubba mig lycklig.


you're uneasy and you say you're scared
and if I die at least you'll die too

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida