GO JESUS, GO JESUS

I think the C.I.A is controlling my thoughts.
- Ehm, no we're not...
Oh I guess they're not!

WATERING THE WILTED PUSSY

Idag är jag solbränd på halva näsan och har bara 60% syn. Min mage är i uppror och mina organ börjar vissna aningen. Nu ska jag mysa med hitlerkatten och försöka få honom att inse att han inte kan ge mig särskilt mycket ångest. Ikväll ska jag bara ta det lite lugnt och försöka få distans. Känner mig trots omständigheterna djävligt snygg. I'm on fire!


IM SO DRUNK I DONT GIVE A DAMN

Fast det är ju inte alltid riktigt så enkelt. Oh, how I burn, how I burn, how I... Hörde en underhållande diskussion mellan två unga tjejer idag när jag var ute och ordnade ärenden. Konversationen handlade om såser & såsers namn. Ja, kanske märks att jag inte brukar tjuvlyssna så mycket, glömde min ipod hemma idag. Kanske ändå inte handlar om det för även när jag inte lyssnar så brukar det aldrig kunna slå vad jag själv sitter och snackar om. Som den där gången när smellypants snackar om killen hon boolade med dagen innan på bussen. I telefon. Hahaha, det var för bra. "JA ASSÅ HAN HADE SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR (vifta med armarna och hålla telefonen mot axeln) STOR". Suck. ;D

Igår tog jag det ganska slow, satte mig på sapla med mitt korsord och drack ett par öl för många. Thunderbird dök upp och höll låda och sen dök Snälly upp med Tarzan. Inte för att vara sån men jag är lack på Snälly. Hittade ett foto på henne när hon pussar min blivande make. Dålig stil!#2 Bilden:

Så packad hon var den kvällen. Åh, det är samma kväll som vi åkte bil med padde (designated drivers äger) och lyckades knöla in en cylla i bilen och åkte i varandras famn ner till soffan på kg. Nåja, tider, det var.

Kommer inte på termen för sjukdomen, men ni vet när man inte längre vet vem man är och ser sig själv i tredje person? Verkar vara sjukt snöigt. Nästan så man hade velat prova på det ordentligt nån gång. Hitintills har jag bara känt det lite sådär.. light. Fast det har väl alla.

Nä, tillbaks till bärsan, tarzan å korsordet. Imorrn ska jag sitta i solen och dricka bärs och rita. UTOMLANDS! Eller ja, haha. Lund City. ;D

AND WITH HER MY HEART HAD DISAPPEARED

Vad är det som händer med mitt liv? Vem är jag? Vad har jag blivit? Jag kan inte längre se mig själv i spegeln. Undviker den till varje pris, för jag är så djävla rädd för vad jag ska se där.

Vill inte vara den jag är. Jag "duger" helt enkelt inte. Själv har jag aldrig ansett att jag gör det och nu ikväll känner jag att det äntligen är bekräftat. En gång för alla. Har aldrig haft någon att säga "en för alla, alla för en" med och den kalla hjärtlösa sanningen är att så aldrig kommer ske heller.

Innan ikväll så tog allting slut. Satte på min stereo på precis så hög volym att man inte längre kan höra sina egna tankar och la mig på golvet efter att ha sparkat omkull allting. Apatiskt aggressiv. Finns det? Jag har ingen aning, men det är så mycket jag inte har koll på längre.

Vi människor är hjärtlösa svin. Tyvärr, men så är det. Hur kan man någonsin ens fundera på att ge socialt utsatta människor bensin på deras eld? Elden som sliter itu deras själar inifrån och utåt? Elden som slukar ens värdighet, ens personlighet och till slut ens liv? Oftast ser man bara hur djävligt det varit när denna personen plötsligt försvinner. När soten och röken till slut är det enda som är kvar. Så står allihopa där och beklagar sig. Om det nu finns någon kvar.. Om människan fungerar som jag gjort sista tiden så finns det ingen kvar. Man gör sig av med allt och alla bara för att inte de ska bli påverkade. För att de ska slippa se hur vidrigt livet är. Detta är den sista och mest osjälviska uppoffringen man gör. Efter det så finns det bara en väg ut. Det är inte bakom dörr nummer ett eller tre lösningen finns. Det är i den vackra och eviga sömnen som ropparna, spriten och repet erbjuder.

Idag är all time low. Mycket är det som man har bakom sig. Fast jag har varit så dålig på det. När jag säger till andra att saker och ting är glömda så ljuger jag. Jag ljuger så bra att jag nästan tror på det själv. Åtminstone den kvällen. Så händer det saker och allting kommer upp till ytan igen, efter att man har försökt förtränga det. Gräva ner det för att aldrig se det igen. Det funkar inte så och det inser jag gång på gång. Men ändå.. Det är redan för sent för min del. Jag kommer aldrig någonsin att kunna bearbeta mina problem. Där är redan för mycket. Så djävla mycket man kunde ha gjort annorlunda, så mycket det inte går att ändra på och så mycket som har skett utanför ens egen kontroll. Så många avlidna, så djävulskt mycket saknad. Så många misstag, så många val.

Gjorde ett val som förmodligen kommer påverka allting för ett tag framöver. Hade jag valt tvärtom hade jag haft en anledningen att aldrig mera kunna ha en normal relation till någon. Absolut inte mig själv. Idag sa jag nej till snabba pengar. Idag sa jag nej till att förtrycka min själ, idag sa jag nej till att sälja mig. Det var ett djävligt svårt beslut men det var nog tvunget att tas. Jag skiter i det här jag inbillat mig tidigare, att jag skulle ha "känslor" för någon och att det var det som komplicerade till det hela. Jag har inte längre råd att kosta på mig att känna något. Däremot kan jag försöka se till att inte redan idag bränna alla broar inuti mig själv. Broarna till de andra har jag sedan längre bränt. Burn, burn, burn.

Livet är en grimas man drar på sig på ansiktet, precis som alla andra falska leenden, förvånad uttryck och ledsna ansikten. Samhället idag har helt enkelt inte utrymme för "vanliga människor". Jag orkar inte leva livet längre och livet orkar inte längre med mig.

Dröm sött.

JACQUELINE WAS SEVENTEEN, WORKING ON A DESK

Det brinner inuti mig, en brand som inte går att släcka. Nåväl. Här under följer ett kort utdrag ur mitt liv beskrivet med bilder och text. Enklare än så kan det inte bli.

Meine wilde Katze.

Miau miau wilde Katze
Zeigt ihre weiße Tatze
In dem Schlitz meiner Tür
Nach wilder Strapaze
Wenn dir nichts Schöneres einfällt
Und wenn dich der Hunger quält
Wenn das Wetter dir missfällt
Miaust du vor meiner Tür


I'm not Romeo but maybe you are Juliet.

Juliet knows everything about Romeo
Except why he tells her No at night

You know that beggars should not be choosers
Romeo’s job has no social term
Jerking off is made for the loosers
Instead of wit he sells his sperm

PORK RIND DISCO

It's a nightmare where I can't wake up.

Idag har jag pratat med STIM, NCB, Universal Music OCH SAMI. Ingen har någon som helst aning om något (förutom Universal Music som inte ens svarar). Börjar fundera på om jag egentligen fått pengar utan att jag egentligen ska ha det. Fast.. heh. Jag vet ju att det inte är så. Gud, om jag bara kunde minnas vem jag fick tag i sist som skulle "fixa" det hela, vilket han såklart inte gjorde. Det är ändå ganska mycket pengar vid det här laget, åtminstone 1500 spänn.

Vilken ångest jag hade imorse när jag promenerade hem. Promenera är nog fel ord, men jag hoppas jag gjorde det. Minns inte särskilt mycket.

Suck.

HELLO BABBAS
HELLO NEGROS

citerat hövdingen i rondellen


---------------------------------------------------------

Idiottyskar. Hahaha.

I WANT A TASTE OF LUCKY

Hej kära dagbok.
Nu finns det inte särskilt mycket kvar att berätta om. Jag är allvarlig när jag säger att jag måste prostituera mig för att överleva ett tag till. Det är säkert inte så farligt som det låter. Människor gör det hela tiden och vem har sagt att jag måste vara nykter? Första gånger är de värsta, sen är jag så väck att det inte spelar någon roll längre. Och man gör väl det annars med? Blir bjuden på några öl och går och knullar. Alla har väl legat med någon som varit äcklig? Har man tur kanske man till och med kan bli bjuden på käk innan.

CSN tyckte att jag inte skulle ha några pengar från dem. Sure. Jag tackar och bugar för att de är rövhål. Ahja, spelar egentligen ingen större roll då jag ändå inte hade fått erhålla ekonomiskt bistånd samtidigt. Jag står inför ett djävligt knepigt beslut. Antingen så har jag en möjlighet att be de enda jag älskar att dra åt helvete (fast rent juridiskt har jag ju ingen rätt) eller så får jag stå där med röven i vädret. Fint, va?

Nej, jag får ta och krita ett läkarbesök såfort jag bara kan. Även om jag själv får betala det i slutändan så vill jag vara så djävla sedated & numb att jag inte ens märker att jag inte får ett öre. Egentligen funderar jag redan idag på att ringa och be dem lägga in mig. Varför riskera något?

Arbetsgivare vill inte ge mig någonting eftersom Arbetsförnedringen redan dumpat hela djävla marknaden med gratis praktikanter som sliter röven av sig för socialbidrag. Min situation handlar inte om att jag inte försöker eller har försökt. Den som tror det ber jag utav hela mitt hjärta att dra åt helvete. Ja förfan, ge mig praktik på ett "solarium". Där hade jag passat in perfekt. Stå och fnissa med de baltiska flickorna hela dagarna och prata om vidriga äldre herrar som ger en bra med dricks för extraordinära insatser.

This party's gonna be allright if I keep drinking.

du är min loveninja

hemma igen. av förklarliga skäl så tillbringar jag inte mycket tid hemma längre. kommer hem på morgnarna, klappar katten och dricker en kaffe innan jag går ut. sen när jag återvänder hem på eftermiddagen brukar jag ta en snabb tupplur med katten spinnandes på mitt bröst och sen ringer telefonen och det är dags att snurra vidare.

läskigt det där med knivar, påtända människor och svartsjuka.
läskigt även det där med psykoser, människoförakt och att trampa andra på tårna.
läskigt, det där med känslor, närhet och kärlek.

DEATH TO WHOMEVER TRIES TO HARM US

2007-05-09 08:41:58 glufsan... Stagger Lee ska bara dricka kaffe o lägga mig
2007-05-09 08:42:38 glufsan... Stagger Lee kaffe+cigg=bajs

Haha, morsan äger. Jag å andra sidan är skitförbannad på mig själv för att jag vaknar automagiskt vid 0800 varje frigging dag och för att jag spelar Skipbo mycket sämre än igår. Igår var jag ägarho', idag får jag pisk gång på gång på gång. "Remember, it's only a game. And I'm winning it!" GAAAAAH!

Rip out the hatchet of doom
cleave your lumberjack in two
Gotta make us some room
we'll take your horse too
When pigs get wings and fly
give us a message and prepare to evac

Arr and Pip gonna rip you up
We're the realest pimps
Blang Blang Blang

Arr and Pip gonna rip you up
We're the realest pimps
Blang Blang Blang - Shadang

Pipshag skrev:
jag vill inte verka bäng men jag måste erkänna att jag själv tyckte jag låg på gränsen. när jag vaknade imorse frågade bruden "varför ropar du på a-team i sömnen?".

INDULGE ME

You make me so excited
Make me feel a special need
Please don't say you're tired
Let me taste your tea with honey

Jag läser ett par andra bloggar, många av dem har väl inte en aning om det. Det är lite spännande att läsa om alla andra, lite sådär i smyg, och få bekräftat att även andra har känslor som jag.

Idag har jag suttit och försökt se upptagen ut hela dagen. Det resulterade i 2½ sökta jobb och ett långt brev. Var längesedan jag skrev brev sist, det måste ha varit till.. Ja. Det var länge sedan i vilket fall som helst. Det är mycket som behöver sägas, mycket som behövs sättas på spel. Jag är så djävla dum att jag aldrig kan hålla käften och imorgon kväll så antar jag att det inte är så mycket kvar att prata om.

Don't you understand
The beauty of this
To search you with my hands
Embody our love


Det var djävligt roligt att skriva brevet, fejkade att jag satt och gjorde ett utkast till ett CV. Fick ett par konstiga blickar av de anställda som jag antar aldrig sett någon se så djävla entusiastisk ut. Fick rita ut en massa pilar och kryssa över vissa stycken och hålla på och idiota mig, men vad gör man?
Fyfan vad vackert gjort av mig:
Civil olydnad, kärleksbrev betalt av staten.

IT'S NOT RELIGION THOUGH I PRAY EVERY DAY

- hey little sister, don't shed no tears for me

har snurrat runt fram tills nu, skönt att vara hemma igen och kunna sätta sig ner och dricka en kaffe innan man måste bege sig ut och förnedra sig igen. att prostituera sig för en liten summa känns så dumt, man borde kanske bli prostituerad på riktigt. fakkit, pengar är pengar även om det är en gammal gubbdjävel som ger dig dem, eh?

ska försöka hooka med syrran ikväll efter att han knegat. får se vad som händer med det, är fortfarande ångest att inte kunna erbjuda tillfredsställande bed & breakfast. men men, jag mår ändå relativt bra med tanke på omständigheterna. blev tillfälligt räddad imorse, tack så mycket.

har funderat på att ställa upp som stödperson för familjer och ungdomar i knipa. jag om någon vet hur det är att sitta så djupt ner i skiten. vi pratade om det häromdagen och som jag alltid sagt så är det nånstans ändå en trygghet att kunna falla tillbaks på. det låter kanske lite dumt, men om du klarar av att leva på 4.500 när hyran är 4.200 så vet man även hur man ska klara sig när man börjar lite pengar med.

skönt att promenera hem imorse. skönt att inte bli upprörd över j & m som pinade ut sig framför alla i fredags. skönt att veta att man alltid kan ringa s. och bara glo på tv. och så djävla skönt att veta att sissy n alltid finns på 30 minuters avstånd (även om hon ska göra sig iordning i 300 ;D).

suck my kissy, kära dagbok.


Snuskträdet

save the princess quick
because she wants a dick
and if you let her free
you get the pussy


- Jag städade badrummet innan, så försök att inte bajsa ner ringen.

GRAPHIC VANDALISM

klippe klippe gräsmatta, åh det blir så fint
klippe klippe gräsmatta, åh det blir så fint
klippe klippe gräsmatta, åh den blir så fin
klippe klippe gräsmatta, åh den blir så fin


Nellys määääd hårklipparskillz var faktiskt inte så mycket att ha, haha. Gabriella räddade dagen. Tror jag, lite osäker på hurfan jag egentligen ser ut. Mitt alkoholuppehåll resulterade i drygt 24 timmars nykterhet. Inte ens hemma hos morsan kom jag undan, hon drog upp ett sexpack 7.2 cider. Illa, kamomilla :D

vi ble ju så gla när vi fann vår gålt i vånned
vi to han fatt i örona och dro han opp ur vånned
där ligger nu vår gålt som si dränkt i vånned gjort

Gud vad längesen jag lyssnade på peps, ska lätt tvinga alla norrlänningar att lyssna på den ikväll. Ikväll ja, blir intressant. men ikväll är ikväll och innan dess ska jag dricka öl på torget med foxy lady's och sleazy slut creampie (tm). Så skönt ändå att ha en sis. Vi har humor på hög nivå, softar och kan bara ta det lugnt och säga blang blang shadang en hel dag. Me loves her a lot. Och jag tycker sjukt synd om henne, fan hon har det inte lätt. Inte för att någon har det, men det där var nog ändå lågvattenmärket.

Jag kan säga såhär mycket: I'm not going home till I'm done. Det existerar inte i min värld längre. På något sätt ska det fixa sig, på något sätt ska det bli som jag vill, som jag önskar. Det finns så djävla mycket mer att uträtta innan det är dags att gå hem. Att ge upp är för wimps.

Nåja. Allting snurrar runt runt runt som vanligt.
Kissy kissy, kära dagbok.

AIR FORCE ONE

"Militärläkare? Det låter sjukt... porrigt! :D
Nja jag härstammar från Ungern så jag har vant mig vid tunnelbanor, spårvagnar och masshysteri på gatorna. Känns lite lamt att sitta fast i Malmö då, där de bara precis hajat att åka under mark är tufft."

LAJTÅR ALLIGAJTÅR

1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
cheesus jesus shadang!#@
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
7kr 50öre!
3. Vilket ord rimmar på "test"?
asbest / modest / boulefest / west
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Jag klickar dem istället ;D
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Madonna - Hung Up
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
Frank Dandy!
8. Sätter du etiketter på dig själv?
Post-its med "Polisen är inte din vän" fungerar alltid.
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Adidas
10. Ett ljust eller mörkt rum?
Olivfärgat
11. Vad tycker du om personen du fick denna enkät av/hittade denna enkät hos?
Bestest of the best! (skottlossning)
14. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
"Sovplats mot en halv flaska vin? :)"
15. Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
Utanför möllan :P
16. Vilket uttryck använder du mest?
För tillfället BLANG BLANG SHADANG!
17. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
Naw, mamma.
18. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Snusk! :D
23. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
Hunter S. Thompson
24. Vad var det senaste du sa till någon?
"Hejdå Milou!" / "Blang blang Shadang!"
26. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
"Can't you see that I'm gay?"
27. Senaste låten du lyssnade på?
Loveninjas - I wanna be like Johnny C

Nyhavn i söndags.
Sicka monsterhänder, asså!

It made my day! Tackar & pussar, J.

Kom precis upp efter att ha suttit nere på min innergård i de mysiga fåtöljerna tillsammans med Theo. Enkelt uttryckt så är han bäst. Idag så var det inte mjuka kvinnor, vackra former eller naken hud som räddade mig, det var min vän som gjorde det.

Jag har även insett att jag är fly förbannad på mitt ex och att jag vet vem jag vill ha. Eller jag har känt det länge, men häromdagen bevisade jag det för mig själv. Det kommer bli så bra så bra, helt oseriöst och oplanerat. Som det ska vara.

Lördag. Oh my god.

Kissy kissy, kära dagbok!

Vaknade till att det sjungs irländskt precis utanför fönstret idag. Idioter. Första maj, eh? Shit vad snyggo jag var igår men jag är så djävla störd. Hur kan man få för sig att ställa sig och fixa till sig med DET? :D
I varje fall så var igår festligt. Fotot är taget nånstans mellan Dum & Fullare och jag ser störd ut!

Stans snyggaste duschdraperi

Senare inlägg Äldre inlägg Startsida